ELEGANCIJA NA NIVOU

Massimo Dutti ima 'duplić' najpoželjnije dizajnerske torbe

Sve više popularnih trgovina lansira 'dupliće' popularnih dizajnerskih torbi. U aktualnoj ponudi Massimo Dutti nudi modele koje neodoljivo podsjećaju na slavne Bottega Veneta torbe...

Massimo Dutti duplić
Foto: Massimo Dutti

Talijanska modna kuća Bottega Veneta ima kultni status, a njena popularnost posebno raste unazad šest godina kada je na čelo kuće stigao kreativni direktor Daniel Lee. Otada je ovaj luksuzni brend osvojio brojne prestižne nagrade među kojima i britansku The Fashion Awards u čak četirima kategorijama – za Dizajnera godine, Dizajnera modnih dodataka godine, Britanski womanswear dizajnera godine te, najvažnije, brend godine.

Image
UPEČATLJIVE I LIJEPE

Dosta ti je crne? Raskošne smeđe torbe i torbice ove su zime pravi izbor

Čini se da im ništa ne može stati na put jer Bottegu Venetu prepoznaju i trendseterice diljem svijeta. Komadi i dodaci iz novih kolekcija najčešće se razgrabe u tren oka i postanu jako popularni na društvenim mrežama.

Iz bogate ponude svakako se ističu torbice. Nemaju logo, no prepoznatljive su po isprepletenoj koži koja se zove Intercciato. Pratiš li modne trendove, vjerojatno si čula za Bottegine ''Pounch'' torbice. Dolaze u više veličina i česta su inspiracija za Instagram fotografije. Osim njih, poznate su Padded Cassette torbice, Jodie modeli, Cabat Bucket i Wallace Bottegine torbe.

Naravno, luksuzni izgled ima svoju cijenu pa tako neki modeli stoje i po pet tisuća dolara! Tolika je cijena i famozne ''Medium Sardine'' torbe koja je nedavno doslovno poharala Instagram.

Dobra je stvar što sada Massimo Dutti u ponudi ima 'dupliće' Bottega torbica. Naravno, nisu iste, ali im je zajednička isprepletena koža i ne možemo ne primijetiti otkuda inspiracija Massimo Duttiju. Jeftiniji 'duplić' izrađen je od napa kože, a cjenovno se kreće od 149 do 349 eura – ovisno o modelu. Ipak, to je i dalje puno povoljnije od originala od nekoliko tisuća dolara.

Izdvajamo Massimo Dutti modele, a našli smo i fotografije originala s Instagrama. Sigurne smo da ćeš uočiti sličnosti. Bež, smeđe i crne torbe uvijek dobro dođu i slažu se uz sve pa bi bila prava šteta propustiti Massimo Dutti modele. Posebice uoči proljeća. Ovo su naša četiri najdraža "duplića".

Pletena torba od napa kože – 149 eura

Image
Foto: Massimo Dutti
Image
Foto: Massimo Dutti

Pletena torba – 169 eura

Image
Foto: Massimo Dutti

Pletena torba – 349 eura

Image
Foto: Massimo Dutti

Torba od napa kože – 249 eura

Image
Foto: Massimo Dutti