KLASICI KOJE VOLIMO

Massimo Dutti i Zara imaju sjajne jesenske komade po posebnim cijenama

Zara i omiljeni talijanski brend Massimo Dutti pod kategorijom 'special prices' odnosno posebne cijene kriju sjajne ulove za nadolazeće hladnije dane

BeFunky-collage (1).jpg
Foto: Massimo Dutti

Svi mi volimo sezonska sniženja i Black Friday popuste jer su to odlične prilike da obnovimo svoju garderobu ili da se počastimo s nekoliko novih komada o kojima maštamo već neko vrijeme. Dobra je vijest da ne trebaš čekati velika sniženja da bi obavila shopping jer se u ponudi pojedinih brendova već sada mogu pronaći sjajni komadi po super cijenama.

Image
Jesenski klasici po super cijenama

Počelo je međusezonsko sniženje u Reservedu, a ove se komade isplati uloviti

Zara i njezin sestrinski brend Massimo Dutti pod kategorijom 'special prices' odnosno posebne cijene kriju sjajne ulove za nadolazeće hladnije dane, a izbor je uistinu raznolik pa će svatko s lakoćom pronaći nešto za sebe.

Bilo da si u potrazi za novim puloverom, kaputom ili pak elegantnim sakoom, spomenuti brendovi po posebnim su cijenama ponudili sve što ti je potrebno za kreiranje upečatljivih i stylish kombinacija.

Dok je Zara ponudila trendovske komade koji će se uklopiti u različite stilove, Massimo Dutti ima elegantne klasike koji će se uklopiti u svaki ormar te su nosivi godinama. Osim odjevnih predmeta, po sniženim se cijenama mogu kupiti i upečatljivi modni dodaci pa smo tako u ovim kategorijama pronašle i trendi čizme te elegantne mokasinke koje će idealno upotpuniti svaki jesenski ili zimski look.

U nastavku smo izdvojile 18 komada po povoljnim cijenama koji su idealni za hladnije dane pred nama, a unijet će dozu osvježenja i modne inspiracije u tvoje svakodnevne kombinacije.

Massimo Dutti, 125 eur

Image

Massimo Dutti, 189 eur

Image

Massimo Dutti, 125 eur

Image

Massimo Dutti, 60 eur

Image

Massimo Dutti, 119 eur

Image

Massimo Dutti, 40 eur

Image

Massimo Dutti, 149 eur

Image

Massimo Dutti, 50 eur

Image

Zara, 26 eur

Image

Zara, 23 eur

Image

Zara, 20 eur

Image

Zara, 20 eur

Image

Zara, 20 eur

Image

Zara, 26 eur

Image

Zara, 16 eur

Image

Zara, 13 eur

Image

Zara, 16 eur

Image

Massimo Dutti, 39,95 eur

Image

Foto: Instagram, Massimo Dutti, Zara

Pogledaj video: Kako biti sretan?