Massimo Dutti 'comfy' kolekcija idealna za nošenje kod kuće

Kolekcijom prevladavaju mekani puloveri, hlače od pletenih materijala te prekrasni kardigani koji se mogu nositi i izvan kuće

Massimo Dutti 'comfy' kolekcija idealna za nošenje kod kuće

Ova je godina po mnogočemu drugačija od svih ostalih, a najviše je utjecala na način na koji provodimo svoje dane i slobodno vrijeme. Biti u vlastitom domu postao nam je prioritet pa gotovo i pravilo kojeg bismo se trebali držati želimo li sačuvati vlastito, ali i zdravlje ljudi do kojih nam je stalo.

Image

Ho, Ho, Ho: U high street ponudu stigli su prvi 'ružni božićni puloveri'


Mnoge smo stvari prestali uzimati 'zdravo za gotovo', a naš dom važniji nam je nego ikad prije. Novonastaloj se situaciji morao prilagoditi i modni svijet jer smo sada svi više fokusirani na neke ležernije i komade, umjesto na elegantne outfite.


Ipak, biti kod kuće ne znači nužno da moramo dane provoditi u rastegnutim trenirkama. Zašto to vrijeme provedeno u toplini vlastita doma ne bismo učinili što ljepšim i ugodnijim? Brojni high street brendovi već su sredinom proljeća počeli predstavljati svoje loungewear kolekcije, a taj se trend još više nastavio i ove jeseni.

U ponudi mnogih brendova tako se sada mogu pronaći udobne pamučne trenirke, setovi od mekanih materijala, svestrane hoodice i tople papuče koje su savršen izbor dane provedene kod kuće.

Jedan od brendova koji nas je nedavno iznenadio svojom comfy kolekcijom je i Massimo Dutti, koji inače nudi elegantne i minimalističke modele za neke formalnije prigode. Kolekcijom prevladavaju mekani puloveri, hlače od pletenih materijala te prekrasni kardigani koje ćeš moći nositi i izvan kuće. Iako je riječ o loungewear komadima, modeli izgledaju toliko dobro da ćemo ih rado nositi i tijekom ležernijih izlazaka, a svi su napravljeni od kvalitetnih i ugodnih materijala.


Kolekcija je zaista savršena, a neke od komada koje bismo vrlo rado imale u svojoj garderobi izdvojile smo u nastavku.

Foto: Instagram, Massimo Dutti

Pletena sweater majica s kapuljačom, 499 kn

Image

Vuneni pulover u stilu pelerine s finim šavom po sredini, 749 kn

Image

Hlače od mješavine vune i kašmira s elastičnim rubovima nogavica, 749 kn

Image

Kombinirana sweater majica okruglog izreza, 379 kn

Image

Majica s podesivom kapuljačom, 379 kn

Image

Ravne sportske hlače, 499 kn

Image

Predimenzionirani kardigan s gumbima, 599 kn

Image

Pulover od mješavine vune i kašmira s okruglim ovratnikom, 749 kn

Image

Pletene hlače, 499 kn

Image

Dugi kardigan od mješavine vune i svile, 699 kn

Image

Pamučna sweater majica okruglog ovratnika, 379 kn

Image

Hlače od 100 % kašmira, 1.399 kn

ImageImage