Majice haljine su i udobne i stylish, pa smo pronašle načine kako ih stilizirati

Dodaj remen ili zaveži čvor, kombiniraj ih s čizmama ili ljetnim sandalama - kombinacije su neograničene ako izabereš pravu t-shirt haljinu

Majice haljine su i udobne i stylish, pa smo pronašle načine kako ih stilizirati

Uvijek volimo izgledati dobro, ali ponekad chic kombinacije mogu biti neudobne, pogotovo tijekom vrućih mjeseci. Tu na scenu dolaze majice haljine koje se mogu nositi na mnogo različitih načina

Image

20 haljina koje ćeš moći nositi u svim prigodama, a sve su do 200 kn


Prozračni organski pamuk pomoći će ti da ostaneš svježa i poletna i za vrijeme najtoplijeg dana. Same t-shirt haljine ponekad se mogu činiti previše jednostavne ako ih ne znamo pravilno stilizirati, ali istovremeno ih je vrlo lako transformirati pomoću detalja. Još jedna prednost je što bilo koja majica kratkih rukava lako može postati t-shirt haljina. Takve majice gotovo uvijek možeš pronaći u second hand trgovini. Istražile smo koji su to hit načini kako stilizirati omiljenu t-shirt haljinu, ali i izdvojile nekoliko modela iz high street ponude za slučaj da još ne posjeduješ ovaj praktični komad.

Dodaj haljini 'twist'


Dodaj t-shirt haljini vlastiti twist - doslovno i figurativno. Na dnu haljine zaveži čvor kako bi ju transformirala i stvorila haljinu potpuno drugačijeg stila. 

Image


ASOS DESIGN t-shirt haljina, 160 kn

Sportski chic


Ovaj look odličan je ako tražiš udobni način kako nositi svoju omiljenu t-shirt haljinu. Kombiniraj ju s tenisicama i spremna si za kavu s prijateljicom ili ljetnu šetnju šumom. 


Image


Vans t-shirt haljina, 230 kn

Punk rock udobnost


Izaberi crnu t-shirt haljinu koja na sebi ima bijele motive, dodaj crni lak za nokte i crne čizme. S ovakvim outfitom spremna si za svaki glazbeni festival ili koncert. 


Image


ASOS DESIGN t-shirt haljina sa šljokicama, 215 kn

Ljetni klasik


Ako obučeš t-shirt haljinu u kombinaciji s omiljenim sandalama, traper jaknom i šeširom, spremna si za apsolutno sve ljetne prigode. Ne može te iznenaditi ni šetnja plažom, party pored bazena ili kino na otvorenom s prijateljicama. 


Image


Help Refugees Choose Love t-shirt haljina, 240 kn 

Figura poput pješčanog sata


Iako t-shirt majica sama po sebi nema neku formu, pomoću remena možeš stvoriti zavidnu figuru. Ovo je odličan trik kojim se možeš poslužiti kakvu god figuru prirodno imaš. Široki rukavi i lepršavi donji dio haljine stvorit će idealan kontrast za figuru pješčanog sata. 


Image


ASOS DESIGN t-shirt haljina, 215 kn

Stylish lijeno izdanje


Za one dane kada ti se jednostavno ne da ustati iz kreveta, ali i dalje želiš izgledati i osjećati se dobro, jednostavno obuci široku t-shirt haljinu i uživaj. Ako je hladno, dodaj par toplih čarapa te šalicu čaja i uživaj u lijenom danu jer ga svi s vremena na vrijeme zaslužujemo. 

Image


Lazy Oaf oversized t-shirt haljina, 380 kn