MODNA ELEGANCIJA

Nosi se ljubičasta - izdvojile smo predivne komade za svaku prigodu

Od nježne pastelno ljubičaste do upečatljive tamnije nijanse, detalj ljubičaste boje, poput torbe ili cipela, može podići bilo koji neutralni outfit. Izdvojile smo lijepe komade za svaku prigodu

Selena Gomez
Foto: Profimedia.hr

Ljubičasta boja simbolizira moć i težnju prema ambicijama. To znači da svoje značenje veže uz odraz čistog duha, kao i ljubavi, poštovanja i dostojanstva. Kada je riječ o modi, u dućanima uvijek postoji elegantan komad u ljubičastoj boji za svaku od nas. Od nježne pastelno ljubičaste do upečatljive tamnije nijanse, detalj ljubičaste boje, poput torbe ili cipela, može podići bilo koji neutralni outfit. Također, s drugim bojama može činiti zanimljiv i odvažan spoj. Voliš li monokromatske modne kombinacije, možeš je nositi od glave do pete. Svakako nećeš proći nezapažena!

Sjajno izgleda s neutralnim bojama poput crne, smeđe i bež, a komplementarna je s umirujućim bojama poput plave i zelene. Jako lijepo i ženstveno paše uz crvenu boju, a to potvrđuju naše modne blogerice koje savršeno iskombiniraju te dvije boje. Naravno, možeš je kombinirati i s tamnijim nijansama ljubičaste boje.

Bez obzira u kojoj se modnoj sezoni nalazimo, boje uvijek igraju važnu ulogu u modnim kolekcijama. Nakon zimske sezone u kojoj najčešće preferiramo neutralne nijanse i zagasite tonove, proljeće donosi osvježenje u raskošnoj paleti boja uz pomoć koje unosimo dašak vedrine u svoj ormar. U nastavku ti donosimo inspirativan pregled popularnih modela u ljubičastoj boji koje smo pronašle u modnim trgovinama.

Zara - 35,95 €

Image

Zara - 29,95 €

Image

Zara - 25,95 €

Image

Mango - 59,99 €

Image

Mango - 49,99 €

Image

Reserved - 45,99 €

Image

Reserved - 49,99 €

Image

About You - 44,90 €

Image

About You - 44,90 €

Image

Answear -134,90 €

Image

Answear - 54,99 €

Image

Answear -189,99 €

Image

Factcool - 31,99 €

Image
Image
GUŽVA U GRADU

Zagrebačka špica: Ljetne haljine, poznata lica i šik kombinacije