Ljetno ruho omiljenih 'ružnih' sandala: Nova vesela kolekcija koja nas je oduševila

Birkenstock sandale nekoć su bile omražene i odbačene kao obuća koju niti jedna fashionistica ne bi trebala nositi, no srećom, vremena su se promijenila, pa mi sada možemo uživati u ovim iznimno udobnim i kvalitetnim natikača. Predstavljamo ti nove modele

Ljetno ruho omiljenih 'ružnih' sandala: Nova vesela kolekcija koja nas je oduševila

Slavne njemečke sandale i natikače brenda Birkenstock dobile su novo ruho u ovogodišnjoj ljetnoj kolekciji, a mi smo odmah pohrlile odabrati poneki model za sebe. Od gume pa sve do brušene kože u pastelnim nijansama, ljetna Birkenstock kolekcija nudi ponešto za svakoga. Ljubiteljice cvijeća doći će na svoje kao i žene koje preferiraju jednobojnu klasiku. 

Image

Sandale u bojama ovog će ljeta biti veliki modni hit, a mi smo izabrale najljepše modele iz aktualnih kolekcija


Inače, Birkenstock obuća poznata je diljem svijeta kao iznimno kvalitetna i udobna, jer se svrstava u ortopedsku obuću koja daje sjajnu potporu stopalima i omogućava nam udobnost tijekom cjelodnevnog nošenja. Ovaj je brend zapravo jedan od najdugovječnijih na svijetu, jer njegova povijest seže u davnu 1774. godinu kada je Johann Adam Birkenstock, postolar, prvi puta spomenut u crkvenim zapisima kao odličan postolarski majstor koji je imao svoju radionicu u Njemačkoj. 


Od tada do danas, Birkenstock brend prošao je dalek put. 1896. došlo je do otvaranja prve Birkenstock trgovine cipelama i ulošcima za cipele, a danas ovaj brend ima otvorene trgovine diljem svijeta te prodaje nekoliko milijuna pari svojih natikača, sandala i cipela godišnje. Najveću popularnost ove su sandale doživjele 1990-ih, kada ih je otkrila američka studentska populacija i počela nositi kao svoj zaštitni znak. 


Iako su orginalno dolazile u samo nekoliko modela i boja, većinom u smeđim tonovima, danas Birkenstock ima u ponudi vrlo bogat izbor uzoraka, modela i nijansi svojih slavnih natikača, a mi smo izabrale deset najupečatljivijih iz najnovije ljetne kolekcije 2020. 

Model s floralnim uzorkom - 644 kune

Image

Birkenstock žute natikače s kopčom - 757 kuna

Image

Japanke/sandale boje bakra - 644 kune

Image

Gumene natikače - 379 kuna

Image

Natikače pastelnih tonova - 568 kuna

Image

Natikače s dva remenčića u boji lavande - 757 kuna

Image

Natikače s čičkom - 727 kuna

Image

Baby ružičaste sandale - 606 kuna

Image

Cvjetne natikače - 682 kune

Image

Svjetlucave natikače - 644 kune

Image