MODNI TRENDOVI

Leopard print je opet u modi - efektni komadi za razigrane kombinacije

Nema razloga da proljetne kombinacije budu dosadne sada kada se leopard print vratio na modnu scenu

Komadi s leopard printom
Foto: Profimedia.hr

Proljetna moda sve je samo ne dosadna, a nova sezona na modnu scenu donijela je mnoštvo uzbudljivih modnih trendova i zanimljivih noviteta. Raskošna paleta boja i razigrani uzorci zavladali su kolekcijama, a osim klasičnih floralnih motiva, ove sezone posebnu pažnju privlače komadi začinjeni upečatljivim leopard printom.

Image
VJEČNI KLASIK

Cvjetni uzorak uvijek je romantičan i ženstven - donosimo izbor iz prvih proljetnih kolekcija

Iako smo leopard print češće navikli viđati u jesensko-zimskim kolekcijama, ove sezone komadi začinjeni ovim efektnim printom pronašli su svoje mjesto i u proljetnoj ponudi mnogih brendova. Ženstvene bluze, elegantne haljine i hlače s leopard printom mogu se pronaći u trgovinama brojnih high street brendova i izgledaju uistinu jako šarmantno.

U spoju s lepršavim siluetama, leopard print djeluje pomalo razigrano, ali i upečatljivo pa će nedvojbeno unijeti dozu chica u svaki outfit. Osim na odjevim komadima, ovog proljeća leopard print jako je popularan i na modnim dodacima pa se tako u ponudi mnogih brendova ističu i cipele i sandale začinjene ovim uzorkom.

S obzirom na to da su komadi s leopard printom prilično upečatljivi, najbolje ih je kombinirati s neutralnom odjećom kao što su sivi džemper od kašmira ili pak obične traperice. Ako se pitaš gdje pronaći one najljepše komade s leopard printom za ovo proljeće, u nastavku smo izdvojile neke od naših favorita iz aktualne ponude.

Arket, 79 eur

Image

Arket, 71 eur

Image

COS, 125 eur

Image

H&M, 23 eur

Image

H&M, 25 eur

Image

H&M, 25 eur

Image

H&M, 41 eur

Image

H&M, 25 eur

Image

Mango, 40 eur

Image

Mango, 30 eur

Image

Mango, 46 eur

Image

Zara, 30 eur

Image

Zara, 26 eur

Image

Zara, 30 eur

Image

Zara, 30 eur

Image
Image
TOP ILI FLOP

Zagrebačka špica opet je bila zanimljiva, jarke boje i bež kombinacije su prevladavale