Lan je ponovno u modi, a ovo su najbolji komadi iz high street ponude

Klasik kojem se uvijek rado vraćamo

Lan je ponovno u modi, a ovo su najbolji komadi iz high street ponude

Svaka sezona nosi neke svoje trendove, a ovo nam je ljeto donijelo popularnost safari looka te prirodnih materijala kao što su lan, rafija, pamuk i svila. Osobito se ističu komadi od lana koje su mnogi high street brendovi uvrstili u svoju ponudu.

Lan je idealan za nošenje tijekom ljeta jer je vrlo lagan i ugodan pa su komadi od lana poput suknji, bluza i haljina idealno rješenje za vruće ljetne dane.

Jednostavan je i prozračan pa će se idealno uklopiti u svačiji styling, a može se nositi u različitim prigodama, od svakodnevnih pa do onih formalnijih.

Predivni modeli od lana našli su se u ponudi mnogih high street brendova, a ovaj klasični ljetni materijal iskoristio se za nezaobilazne ljetne haljine, suknje, topiće i palazzo hlače.

Upravo je zbog svoje jednostavnosti lan vrlo svestran materijal koji se može unutar ljetne garderobe kombinirati na mnoštvo načina. Komadi od lana uglavnom dolaze u neutralnim nijansama poput bež i khaki boje te sveprisutne bijele, a poslužit će idealno za neodoljive ljetne kombinacije.

Najljepše komade od lana pronašli smo u ponudi popularnih high street brendova, a favorite vam otkrivamo u nastavku…

Bershka

ImageImageImageImageImageImageImageImageImage

H&M

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageMango

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

Zara

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage