Volani kao mikrotrend

Probaj odoljeti ovim kupaćim kostimima s volanima iz nove Zara kolekcije

Sada je pravo vrijeme za kupovinu kupaćeg kostima, a Zara nas je razveselila novom kolekcijom kojom dominiraju volani

zara.jpg

Iako kalendarski nije tu, već se osjećamo kao da je ljeto počelo. Produženi vikend mnogi su iskoristili za prvo kupanje u moru, a ako još nisi zaplivala s valovima, sigurno si u potrazi za savršenim kupaćim kostimom kojeg ćeš nositi cijelo ljeto.

Image

TOP 5 trendova kupaćih kostima idealnih za ljeto 2021

Za tvoju ljetnu uniformu pobrinula se Zara s novom kolekcijom kupaćih kostima s volanima. Mi smo se zaljubile u cijelu kolekciju i jednostavno smo ju morali podijeliti s čitateljicama. Od jednodijelnih kupaćih kostima do dvodijelnih bikinija, sigurno će ti se svidjeti ovi razigrani i unikatni kupaći kostimi.

Cijene jednodijelnih kostima kreću se od 200 kuna, dok ćeš za dvodijleni kupaći kostim morati izdvojiti svega 240 kuna. Dostupni su u nekoliko različitih boja koje jednostavno govore ljeto, a nama se posebno svidjela narančasta nijansa koja nas podsjeća na ljetni zalazak sunca. Sve što ćemo ti reći je da požuriš s kupovinom jer zalihe opasno nestaju, kako s polica tako i iz online trgovine.

Jednodijelni kupaći kostim, 200 kn

Ovaj kupaći kostim bez naramenica odlično će pristajati ženama koje imaju nešto manje obline, a možeš ga nositi u kombinaciji s kratkim hlačicama za odličan noćni look.

Image

Gornji dio bikinija, 140 kn

Jednostavni crni bikini zamijeni ovim trendi modelom s volanima i budi glavna zvijezda na plaži.

Image

Jednodijelni kupaći kostim, 200 kn

Nisu samo žute i narančaste nijanse one koje možemo vidjeti u zalasku sunca. Tu je i prekrasna ljubičasta koja će ti još bolje pristajati jednom kada poprimiš preplanuli ten.

Image

Jednodijelni kupaći kostim, 200 kn

Ako ipak tražiš kupaći kostim koji ima naramenice, osvojit će te ovaj model s velikim volanom preko jednog ramena.

Image