Krenula je ljetna rasprodaja u omiljenom britanskom high street brendu, provjerile smo što nude

Dorothy Perkins omiljeni je britanski brend mnogih Hrvatica, pa smo provjerile što nude na početku ljetne rasprodaje i otkrile zanimljive komade

Krenula je ljetna rasprodaja u omiljenom britanskom high street brendu, provjerile smo što nude

Zahvaljujući online šopingu možemo kupovati na rasprodajama po cijeloj Europi. Dostupni su nam i omiljeni britanski high street dućani koji nikako da dođu kod nas. Dorothy Perkins jedan je od takvih dućana, a dobra vijest je da je i kod njih počela ljetna rasprodaja.

Image

Od "kraja svijeta" do hrvatske baštine: Ovaj domaći brend ručno rađenog nakita oduševio nas je elegancijom


Pravo je vrijeme za obnavljanje ljetne garderobe, ali i za pripremu za jesen. Pregledale smo njihovu online ponudu i otkrile da se mogu pronaći zanimljivi kaputi, baloneri, ali i elegantne gležnjače. Iako se sada traže kupaći kostimi, pa se ovo čini nepotrebno. Ipak dobro je provjeriti nedostaju li nam u ormaru neki basic komadi koji će nam zatrebati za nekoliko mjeseci. Sada se mogu pronaći po prihvatljivim cijenama.


Naravno glavni naglasak u rasprodaji su ljetni komadi. Sandale, topovi, bluze, ali i prekrasne lepršave haljine. U našem izboru pronaći ćeš najviše haljina, osim što je postala pravi must have posljednjih nekoliko godina, ovaj brend nudi jednostavne i ženstvene modele. Ako ih voliš, na pravom si mjestu. Imaju jako lijep izbor ljetnih sandala i teško im je bilo odoljeti.

U nastavku pogledaj što nudi omiljeni brend žena diljem svijeta koji postoji čak od 1919. godine.

Kombinezon, 128 kn

Image

Haljina, 255 kn

Image

Sandale, 92 kn

Image

Bluza, 132 kn

Image

Haljina, 102 kn

Image

Haljina, 170 kn

Image

Cipele, 85 kn

Image

Suknja, 102 kn

Image

Haljina, 85 kn

Image

Kaput, 255 kn

Image

Bluza, 187 kn

Image

Top, 68 kn

Image

Vesta, 85 kn

Image

Cipele, 153 kn

Image

Suknja, 221 kn

Image