POSLUŠAJ MODNE STRUČNJAKE

Koje su tvoje boje? Uz ovu jednostavne metodu otkrij koje ti nijanse najviše laskaju

Nije nužno uvijek slijediti modna pravila i puno je važnije nositi ono u čemu se osjećamo ugodno, no uz ove odlične trikove možeš doznati koje nijanse najbolje pristaju uz tvoj ten, boju kose i očiju

Koje boje ti pristaju
Foto: shutterstock.com

'Koja boja mi najviše pristaje?' jedna je od najstarijih modnih dilema i pitanje koje si je svaka žena postavila barem jednom u životu. Riječ je o uvijek aktualnoj temi, a ako se pitaš koje ti boje najbolje odgovaraju, imamo odgovore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŠARMANTNI MODELI

Cvjetne haljine u ljetnom izdanju – 17 modela u kojima će svaka žena blistati

Nije nužno uvijek slijediti modna pravila i puno je važnije nositi ono u čemu se osjećamo ugodno, no savjeti koje ti donosimo pomoći će ti da pronađeš one nijanse koje najbolje pristaju uz tvoj ten i u kojima ćeš se osjećati sjajno i samouvjereno.

Iako svaka sezona donosi neke nove trendove, istraživanja su pokazala da se kod većine ljudi raspoloženje popravlja kada nose jarke boje i šarenu odjeću. Dokazano je da boje poput crvene i žute imaju stimulativno djelovanje i podižu nam razinu energije, dok plave nijase djeluju umirujuće pomažući nam da se osjećamo opuštenije. Kada je potrebno odlučiti o tome koja ti boja najbolje pristaje, ove sezone trendovi su zaista raznoliki, a jako su popularne jarke i upečatljive boje pa će svatko s lakoćom pronaći nijansu koja mu odgovara.

Stručnjaci su za portal Woman&Home otkrili sjajne trikove o tome kako kombinirati i birati boje prema tonu kože, a neke od njihovih najboljih savjeta prenosimo u nastavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1/4