ZIMA U BOJAMA

Kaputi u boji: 15 fantastičnih boja i modela iz zimskih kolekcija

Kaputi u boji savršen su dodatak za zimu jer razbijaju zimsko sivilo i izgledaju neodoljivo, a moći ćeš ih nositi sve do kraja zime pa i u prvim danima proljeća

profimedia-0659480202.jpg
Foto: Profimedia.hr

Uz pletivo i tople čizme, kaput je nezaobilazan dio naših svakodnevnih kombinacija u zimskim danima. I ove zime zavladali su kolekcijama brojnih modnih brendova, a u moru različitih modela osobito su se istaknuli upečatljivi kaputi u boji.

Image
MODNI PLIŠANCI

Pronašle smo teddy jakne i kapute iz kojih ove zime nećemo izlaziti

Riječ je o uistinu zanimljivom trendu koji će unijeti dašak vedrine i osvježenja u svaku zimsku garderobu te začiniti naše svakodnevne kombinacije. Kaputi u boji savršen su dodatak za zimu jer razbijaju zimsko sivilo i izgledaju neodoljivo, a moći ćeš ih nositi sve do kraja zime pa i u prvim danima proljeća.

Za razliku od klasičnih modela poput crnog kaputa koji je uvijek IN, kaputi u boji neočekivani su trend, djeluju jako šarmantno i privlače pažnju svojim modernim izgledom i svestranim karakterom. Bez imalo sumnje, kaput u zelenoj, crvenoj ili pak plavoj boji svaku će kombinaciju učiniti zanimljivom i efektnom.

Romantičarke će birati nježne pastelne nijanse, dok će one najodvažnije modne entuzijastice posegnuti za kaputima u jarkim nijansama. Ako se svojim stilom voliš istaknuti u gomili, kaput u boji savršen je izbor za ovu zimu.

Brojni high street brendovi uvrstili su kapute u boji u svoje zimske kolekcije, a neke od najljepših modela donosimo u nastavku.

Bershka, 36 eur

Image

COS, 250 eur

Image

Mango, 180 eur

Image

Mango, 200 eur

Image

Mango, 200 eur

Image

Mohito, 90 eur

Image

Mohito, 50 eur

Image

Pull and Bear, 60 eur

Image

Reserved, 40 eur

Image

Reserved, 50 eur

Image

Reserved, 40 eur

Image

Reserved, 140 eur

Image

Reserved, 90 eur

Image

Stradivarius, 70 eur

Image

Zara, 80 eur

Image

Foto: Instagram, Bershka, COS, Mango, Mohito, Pull and Bear, Reserved, Stradivarius, Zara

Pogledaj video: Kako biti sretan?