Wow!

Kakav uspjeh: Beyonce nastupila u Zigmanovom kostimu

On je jedan od naših najuspješnijih dizajnera. Njegove kreacije nosile su zvijezde poput Christine Aguilere i Nicki Minaj, no ovaj put ostvarila mu se jedna od najvećih želja- napravio je kostim za Beyonce.

profimedia-0719612764.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Kada smo prije nekoliko mjeseci razgovarale s jednim od naših najuspješnijih dizajnera otkrio nam je kako mu je velika želja odjenuti Lady GaGu ili Beyonce. O da, i to mu je itekako uspjelo. Juraj Zigman na društvenim mrežama je otkrio kako je upravo njegov kostim legendarna pjevačica nosila na posljednjem koncertu turneje Renaissance.

"Nikad nisam mogao ni zamisliti da ću ovo pisati, ali oduševljen sam činjenicom da je 'kraljica' Beyonce nosila orginalni ZIGMANov look za #RenaissanceTour! Dugo smo čekali, više mjeseci napornog rada i zalaganja, ali krajnji rezultat je bolji nego što sam i očekivao!! Iznimno sam zahvalan @kjmoody i @vancegamble što su mi ukazali povjerenje da budem dio ovog kultnog showa koji mijenja život. O moj Bože, Beyonce u Zigmanu, aaaaaa", napisao je na Zigman na svom službenom Instagram profilu.

Čestitke su Zigmanu stizale sa svih strana kako od kolega dizajnera, pa do slavnih domaćih lica.

shimmer fallback

A na storyju je objavio i video Beyonce u njegovom kostimu.

I mi se pridružujemo čestitkama na još jednom uspjehu. Bravo!

POGLEDAJ VIDEO: Kako uvjerenja mogu negativno utjecati na naš život?

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.