NAJVEĆA KOLEKCIJA

Juraj Zigman priprema nezaboravni modni spektakl u suradnji sa Severinom

Dizajner, čije su kreacije zabljesnule na dodjelama nagrada kao što su Grammy, MTV i Brit Awards, a ekstravagantne kostime nosile najveće glazbene dive poput Beyoncé, Nicki Minaj, Mary J. Blige, Christine Aguilere i Nelly Furtado, u Rijeci će predstaviti svoju najveću kolekciju dosad

Zigman_Show_FINAL.jpg
Foto: Mladen Šarić

Nakon punih pet godina, koliko je prošlo otkako je održao svoju posljednju modnu reviju u Rijeci, Juraj Zigman priprema novi modni spektakl o kojem će se zasigurno pričati još danima nakon defilea. Svoju dugoočekivanu kolekciju predstavit će 4. srpnja u hali riječkog Exportdrva, a tek djelić onoga što će činiti njegovu impresivnu modnu priču, sačinjenu od više od 50 total lookova, prikazuju najavne fotografije koje je cijenjeni riječki dizajner i kostimograf snimio u suradnji sa Severinom.

"Ne zanimaju me prêt-à-porter kolekcije niti se stvarajući opterećujem pitanjem je li ono što radim dovoljno komercijalno. Kreirajući kolekciju, kojom sam odlučio zaokružiti uspješne godine nakon moje posljednje revije, fokusirao sam se na ono što je meni estetski lijepo i što mi pričinjava zadovoljstvo, a kreacije koje su proizašle iz tog procesa stvorene su za svjetske pozornice i najveće dodjele nagrada poput primjerice Oscara", objasnio je Zigman povodom najave nadolazećeg modnog showa u Rijeci iz svog studija u Kostreni gdje su u tijeku posljednje pripreme za veliku reviju.

Dizajner, čije su kreacije zabljesnule na eminentnim dodjelama nagrada kao što su Grammy, MTV i Brit Awards, a ekstravagantne kostime na svojim su turnejama nosile najveće glazbene dive poput Beyoncé, Nicki Minaj, Mary J. Blige, Christine Aguilere i Nelly Furtado, u Rijeci će predstaviti svoju najveću kolekciju dosad, a pratit će ju i impresivna scenografija. Slijedeći svoju vječitu mantru "dress to impress", kojom od svojih početaka 2008. godine prošiva sve što radi, Zigman će na pisti predstaviti modnu priču sačinjenu od zadivljujućeg broja modela među kojima će glavnu riječ voditi haljine u pregršt različitih dužina, boja i silueta, s precizno razrađenim detaljima u koje su utkane stotine sati ručnog rada. U "zigmanovskom" stilu, bit će to još jedan spektakularna modna predstava koja će se publici urezati duboko u sjećanje, dajući joj osvrt na protekle godine ispunjene brojnim sjajnim trenucima, ali i najavljujući neke nove maestralne uspjehe. 

Image
Foto: Mladen Šarić