'Duplić' koji se ne propušta

Još jedan hit iz Borova: Divne dvobojne balerinke u stilu kultnih Chanel cipela

Klasične, udobne, svestrane i elegantne, ove balerinke iz Borova definitivno su model koji želiš imati u svojoj kolekciji

profimedia-0474512294.jpg
Foto: Profimedia.hr

Čak i više od 60 godina nakon što su ugledale svjetlo dana, Chanel slingback cipele jedan su od omiljenih modela, kako slavnih ljepotica, tako i svih ljubiteljica modne klasike.

Svake sezone izađe nova verzija ovih kultnih cipela i svake sezone rasprodaju se brzinom munje zahvaljujući jednostavnom, a elegantnom izgledu ali i svestranosti ovog modela.

shimmer fallback

I sama Coco Chanel je svoj prvi dizajn predstavila u kombinaciji crne i bež boje, upravo zato što je smatrala da ove boje idu na baš sve, ali i da se radi o modelu koji je savršen za nošenje tijekom cijelog dana, od jutra do večeri.

I iako su ove slavne slingback balerinke na listi želja mnogim ženama diljem svijeta, cijena ovog dizajnerskog modela definitivno nije mala, pa ih tako mogu nositi samo one koje će za ovaj cipele izdvojiti oko 1000 eura.

Međutim, u moru raznih inačica kultnih Chanel dvobojnih cipela pronašle su se i jedne naše. Nakon njihovih prekrasnih natikača koje neodoljivo podsjećaju na kultne Hermès Oran sandale, Borovo ima još jednu modnu poslasticu!

Osim što izgledaju sjajno, kožne Borovo balerinke su udobne, napravljene od prirodnih materijala, ali i cjenovno puno pristupačnije te ih možeš naći po cijeni od 65 eura.

shimmer fallback

Budući da nam je ove godine ljeto dosta promjenjivo, možeš ih nositi već sada, ali i na početku jeseni jer su kao stvorene za prijelazno razdoblje.

shimmer fallback

Stoga ako tražiš bezvremenski model cipela koji ćeš nositi godinama, a uz to želiš podržati domaću proizvodnju, idealan je trenutak da se počastiš ovim balerinkama iz Borova.

POGLEDAJ VIDEO: Što se treba nalaziti u kozmetičkoj torbici za osnovnu rutinu njege lica?

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.