Super rezultati - nula truda

Jesi li isprobala tajice u kojima svaka stražnjica izgleda savršeno?

Čini se kako za savršenu stražnjicu ne moraš raditi čučnjeve nego jednostavno odabrati prave tajice

pexels-tim-samuel-6697400.jpg
Foto: Pexels
Play logo

Tijekom posljednjih godinu dana TikTok nam je servirao cijeli niz trendova, od Dalgona kave, savjeta kako urediti dom do ukusnih recepata za tjesteninu i kozmetičkih proizvoda koje za nismo znale da trebamo, a danas ne možemo živjeti bez njih. Sada su na red došle tajice koje više sliče na čarobni trik nego odjevni predmet.

Play logo
Image
KVD Good Apple

Jesi li već probala ovaj puder o kojem 'bruji' cijeli TikTok?

Prije nekoliko mjeseci na vlastitom for you TikTok segmentu vidjela sam nekoliko videa u kojima žene pokazuju nove tajice kojima su oduševljene. Iako sam na prvu pomislila da je algoritam potpuno pogriješio jer sama nisam veliki ljubitelj fitness sadržaja i tjelovježbe, nakon samo nekoliko klipova shvatila sam o čemu se radi.

Broj takvih klipova svakodnevno je rastao, a sada znam i zašto. Iako na prvi pogled izgleda da su sve žene u tim klipovima obdarene savršenim stražnjicama, tajna njihove oble guze nisu bili mjeseci provedeni u teretani nego jedne gotovo čarobne tajice. Odmah sam morala provjeriti gdje takve tajice možemo kupiti i kako uspiju svakoj ženi podariti obline vrijedne divljenja.

Play logo

Radi se o tajicama koje se mogu kupiti isključivo putem Amazona, a najbolja stvar od svega je što koštaju tek stotinjak kuna. U ponudi imaju cijeli niz boja, od ružičaste, crvene, plave do klasične crne i bijele, a osim dugih tajici za nešto manje novca možeš kupiti i kratke hlače. No po čemu su ove tajice toliko posebne?

Tajna je u malom naboru tkanine na samoj stražnjici koji naglašava čak i obline koje nemamo. Ove čarobne tajice jednako dobro pristaju i najmanjim stražnjicama koje čine većima dok velikim stražnjicama daju savršen oblik i čvrstoću. Osim što oblikuju stražnjicu, tajice imaju i visoki struk koji će držati tvoj stomačić na mjestu. Kako bi se uvjerile u moć ovog odjevnog predmeta, u nastavku smo izdvojile nekoliko fotografija zadovoljnih korisnica.

Ako te ove fotografije ne uvjere da kupiš ove tajice, sve što ti preostaje je da se zaputiš u teretanu i radiš na savršenoj stražnjici na teži način. No vjerujemo kako ćeš ipak u tjelovježbi još više uživati ako znaš da ti stražnjica izgleda kao sočna zrela breskva.

Play logo
Play logo
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.