Jednostavne i udobne: Haljine koje ćeš obožavati nositi kod kuće

U najnovijim proljetnim kolekcijama popularnih high street brendova pronaći ćeš divne lepršave modele u kojima ćeš se osjećati ugodno, ali istovremeno i produktivno i trendi.

Jednostavne i udobne: Haljine koje ćeš obožavati nositi kod kuće

Naša svakodnevica u posljednjih se mjesec dana uvelike promijenila, kao i navike pa samim time i odjeća za kojom svakodnevno posežemo.Svima nama koji radimo od doma sada je fokus na udobnim i praktičnim komadima u kojima ćemo se osjećati dobro i ugodno, ali i produktivno.  

Proljetne trendi komade gotovo da i možemo zaboraviti jer velika je vjerojatnost da će temperature već biti pomalo visoke kada se vratimo na posao i svojem uobičajenom načinu života.

Ipak, ako razmišljaš ovih dana o tome u koje se komadi isplati investirati, postoje komadi s kojima ne možeš pogriješiti jer ih možeš nositi po kući, ali i izvan nje nakon što cijela ova situacija konačno završi.


Fokus svih trendseterica, modnih insajdera pa tako i samih modnih brendova sada je na odjeći koja je idealna za rad od doma. S obzirom na to da nam stiže toplije vrijeme, haljina će biti komad za kojim ćemo sve češće posezati, a u ponudi mnogih brendova pronaći ćemo odlične modele koji su dovoljno ležerni da ih možemo nositi i 'po doma'.


U najnovijim proljetnim kolekcijama popularnih high street brendova pronaći ćeš divne lepršave modele u kojima ćeš se osjećati ugodno, ali istovremeno i produktivno i trendi. Spoj jednostavnih krojeva i udobnih materijala kreira haljine koje su zaista savršen izbor za dane koji su pred nama, a koje ćemo, kako se čini, još uvijek provoditi uglavnom kod kuće.

Neke od favorita iz aktualne ponude donosimo u nastavku.

Foto: Instagram, Bershka, Mango, Mohito, Reserved, Stradivarius

Bershka, 139 kn

Image

Bershka, 67 kn

Image

Bershka, 209 kn

Image

Mango, 199 kn

Image

Mango, 135 kn

Image

Mango, 159 kn

Image

Mango, 239 kn

Image

Mohito, 189 kn

Image

Mohito, 189 kn

Image

Mohito, 329 kn

Image

Reserved, 199 kn

Image

Reserved, 229 kn

Image

Reserved, 229 kn

Image

Stradivarius, 199 kn

Image

Stradivarius, 229 kn

Image