Imamo sve komade koji ti trebaju za kvalitetan zimski 'outdoor' trening

Teretane i sportski centri možda će se opet zatvoriti, no to ne znači da trebaš prestati trenirati. Vježbaj na otvorenom uz adekvatnu opremu

Imamo sve komade koji ti trebaju za kvalitetan zimski 'outdoor' trening

Svi pričaju o novim mjerama prevencije zaraze koronavirusa i novoj karanteni o kojoj se spekulira već mjesecima. S obzirom da je porast oboljelih od Covida-19 u našoj regiji sve alarmantniji, realno je za očekivati da ćemo uskoro biti većinom ograničeni ili na vlastiti dom ili na prirodu, pa smo ti odlučile predstaviti par ideja za modne za vježbanje na otvorenom. 

Image

Oysho ima novu sportsku kolekciju za zimske dane na otvorenom


Iako nam nema dražeg no dobro se oznojiti u teretani, intervalnom treningu ili na joga satu, obožavamo i boravak na svježem hladnom zraku koji čini čuda za naš respiratorni sustav i razbuđuje cijelo tijelo. Aktivnosti na otvorenom brojne su te pružaju velike mogućnosti ako se za njih dobro pripremimo, a prvi korak je nabavljanje adekvatne sportske opreme. 


Srećom, naš omiljeni high street brend pidžama i loungewear odjeće, Oysho, lansirao je svoju novu sportsku kolekciju koja je opskrbljena termo materijalima, super krojevima i zagasitim bojama koje savršeno odgovaraju prigušenom zimskom koloritu oko nas. Termo tajice, debele hoodice, pletene trenirke, ali i kvalitetne tenisice za trčanje, buce i debele zimske jakne - Oysho u svojoj ponudi ima sve komade koji su nam potrebni za kvalitetan outdoor trening. 

U našoj galeriji pogledaj ponudu i inspiriraj se za vježbanje na otvorenom. 

Komplet pletene trenirke - 520 kuna

Image

Čvrsti sportski grudnjak - 199 kuna

Image

Debela sportska jakna koja se može nositi s dvije strane - 399 kuna

Image

Oversized debela hoodica - 299 kuna

Image

Sportske tenisice - 229 kuna

Image

Kompresijske termo tajice - 259 kuna

Image

Debela zimska jakna - 599 kuna

Image

Tenisice za trčanje - 399 kuna

Image

Čvrste crne tajice - 299 kuna

Image

Velika sherpa majica - 299 kuna

Image