Imamo detaljan vodič kroz najpoželjnije jesenske trendove uz koje ćeš biti 'in'

Došlo je vrijeme da kratke hlače i majice zamijenimo udobnim puloverima i trapericama, a mi smo saznale smo koji će jesenski trendovi vladati ulicama

Imamo detaljan vodič kroz najpoželjnije jesenske trendove uz koje ćeš biti 'in'

Kraj ljeta oduvijek je jedno od najuzbudljivijih doba godine. Uživanje u posljednjim toplim danima i sjećanje na uspomene koje smo skupili  uvijek je nostalgično, ali prve naznake jeseni znak su novog početka.

Image

Karirani uzorak vladat će jesenskom garderobom, pa smo našle super komade


Polako dolazi vrijeme da kratke hlače i majice zamijenimo udobnim puloverima i trapericama, koji su na listi čekanja još od proljeća, a vrijeme je i za nove jesenske trendove. I iako nijedan od ovih komada vjerojatno nećeš nositi u uredu ako još uvijek radiš od kuće, a možda čak ni u fancy izlasku, to ne znači da ih ne možeš odjenuti u šetnju gradom ili za kavu s prijateljicama na toplom jesenskom suncu.

Od kariranog uzorka i boja dragog kamenja do nude nijansi i umjetnog krzna, ovo su najbolji trendovi koji nas čekaju ove jeseni, a koje i mi jedva čekamo.


Umjetno krzno


Ne postoji komad zbog kojeg ćeš se osjećati profinjenije od onoga koji je ukrašen umjetnim krznom. Umjetno krzno već je godinama jesensko-zimski 'must have', a ni ova jesen nije iznimka - odluči se za kaput od umjetnog krzna kako bi se svaki dan osjećala šik.


Zara, 499,90 kn

Image
Mango, 699,90 kn

Image
Massimo Dutti, 7.999,00 kn

Image

Jakne s resicama


Ove se jeseni naši omiljeni komadi mijenjaju i to na način da su ukrašeni detaljima, pa tako i jakne dobivaju novo ruho u obliku resica. Jakne s resicama podsjećaju nas na sedamdesete godine i ove jeseni doživjet će svoj povratak, a odlično će izgledati u kombinaciji s kaubojkama.


Bershka, 299,90 kn

Image
Pull&Bear, 279,90 kn

Image
Zara, 299,90 kn

Image

Boje dragog kamenja


Boje dragog kamenja i dragulja svake godine čekaju kraj ljeta kako bismo ih ponovno počele nositi, a ni ova godina nije iznimka. Uz zapanjujuće nijanse žute, smaragdne, crvene i tamno plave, ovi tonovi san su ljubiteljica boja.


Bershka, 149,90 kn

Image
Mango, 599,90 kn

Image
Zara, 229,90 kn

Image

Karirani uzorak


Ove se jeseni vraća omiljeni uzorak punkera i grungera iz devedesetih - karirani uzorak. Uz otmjene, tamne karirane plisirane suknje, hlače i haljine izgledat ćeš odlično, što god da na njih kombiniraš.


Zara, 199,90 kn

Image
Zara, 299,90 kn

Image
Stradivarius, 379,90 kn

Image

Nude nijanse


Za razliku od blijedih bež boja koje su bile hit prošlih sezona, ova jesen sva je u znaku nude nijansi koje podsjećaju na tonove kože. Od duboko smeđe do tople nijanse deve, nude nijanse su one za koje se ove jeseni moraš odlučiti.


Mango, 249,90 kn

Image
Pull&Bear, 199,90 kn

Image
Stradivarius, 199,90 kn

Image


Metalik


Ove jeseni, osnovne odjevne predmete moći ćeš podići uz dodavanje metalik boje. Srebrna, zlatna i brončana bit će neke od najtoplijih nijansi sezone.


Mango, 169,90 kn

Image
Stradivarius, 139,90 kn

Image
Zara, 229,90 kn

Image