Idealan izbor za atipične mladenke: Elegantna bijela odijela i kombinezoni dostojna su zamjena vjenčanicama

Planiranje vjenčanja u punom je jeku i već si počela ozbiljno tražiti onu pravu, svoju vjenčanicu? Nemoj prenagliti s odlukom, jer postoji i odlična alternativa - genijalna svadbena odijela i kombinezoni za sve mlade koje žele biti drugačije

Idealan izbor za atipične mladenke: Elegantna bijela odijela i kombinezoni dostojna su zamjena vjenčanicama

Većina žena je barem u nekom periodu svog života zamišljala svoje idealno vjenčanje, a osobito vjenčanicu. Ta posebna haljina koju nosimo samo jednog dana, kada se udajemo i započinjemo novu eru u životu, nosi iznimnu simboličku vrijednost i za mnoge je dame najbitnija haljina u životu. Svjesni su toga i dizajneri diljem svijeta koji stoga mladenkama nude skupocjene, raskošne haljine koje inače ne bi imale gdje nositi ili im pak serviraju elegantne toalete prekrivene najkvalitetnijom čipkom. Uz dodatke perlica, kristala, vrpci, volana i raznih materijala cijene vjenčanica penju se u nebo, a vrlo lako će probiti svačiji budžet. 

Ako si ti jedna od onih kojima je praktičnost i suvremenost bitnija od tradicije i očekivanja, te želiš vjenčanje s twistom, pronašle smo odličnu alternativu za klasičnu vjenčanu haljinu - svadbene kombinezone i odijela. Jednostavni, minimalistički, atipični i vrlo lijepi, svečani kombinezoni i odijela postaju sve popularniji izbor mladenki koje žele odmak od klasike i tradicije. 

Napravljeni od svile i satena, dolaze u mnogo različitih modela, dužina i krojeva, a i znatno su jeftiniji od prosječne vjenčanice. Provjeri stoga trenutnu ponudu Asosa, koji na svojim virtualnim policama webshopa ima odličnu bridal kolekciju svečanih odijela i kombinezona, a svi koštaju ispod 1600 kuna. 

Odlična prilika, zar ne? Uštedi na vjenčanici, na svadbi izgledaj sofisticirano i elegantno, a model koji ti najbolje odgovara pronađi u našoj galeriji. 

Svečano svadbeno odijelo s širokim hlačama - 795 kuna

Image

Lepršavi kombinezon bez naramenica - 1079 kuna

Image

Bijeli sako presvučen čipkom - 1004 kune

Image

Elegantno bijelo odijelo s hlačama mrkva kroja - 1255 kuna

Image

Kratki blejzer kombinezon na dvostruko kopčanje - 1004 kune

Image

Svadbeni bijelo kombinezon asimetričnog kroja - 644 kune

Image

Svečano odijelo s pojasom oko struka i šljokicama - 1548 kuna

Image

Kombinezon s vezanjem oko vrata - 636 kuna

Image

Svadbeni kombinezon asimetričnog kroja i lepršavog rukava - 359 kuna

Image

Minimalističko odijelo s jednim gumbom i palazzo hlačama - 1255 kuna

Image