Želimo sve komade

Svijet vatre: Stradivarius je izbacio kolekciju posvećenu 'Zmajevoj kući'

Osim serije "Zmajeva kuća" koja je nedavno stigla na male ekrane, u Stradivarius je stigla i nova istoimena kolekcija inspirirana popularnom serijom, a mi smo izdvojile neke upečatljive komade

stradivarius-zmaj.jpg
Foto: Stradivarius

Obožavatelji svijeta leda i vatre i legendarne serije "Igra prijestolja" konačno su došli na svoje kada je prije dva tjedna izašla prva epizoda dugo očekivane serije "Zmajeva kuća". Temeljena na djelu Georgea R. R. Martina, serija priča priču o ratu za nasljeđe unutar kuće Targaryen 172 godine prije rođenja Daenerys Targaryen, a fanovi ju već sad hvale.

Image

Poznati brend predstavio Game of Thrones make up kolekciju i izgleda zmajski

A Stradivarius je ovih dana predstavio i novu kolekciju koja je posvećena upravo spomenutoj seriji. "House of the Dragon" kolekcija točno je onakva kakvom ju možeš zamisliti - sve je puno crne i crvene boje, koja je inače i boja grba obitelji Targaryen, a pojedini uzorci podsjećaju na ljuske na zmajevoj koži.

Osim toga, tu su i neizostavni komadi od umjetne kože, poput kožnog kaputa i kožnih hlača u crnoj i crvenoj boji, kožnih čizmi, majice s natpisima i citatima iz serije, ali i nekoliko komada u malo nježnijoj paleti boja, kakve bi nosila i sama Daenerys, koju smo na početku "Igre prijestolja" često viđali u neutralnim bojama.

Cijela kolekcija zaista je vatrena i stigla je u pravo vrijeme za jesen i zimu kada prevladavaju ovakve boje, a u nastavku pronađi odlične komade koje će, sigurne smo, poželjeti baš svi.

Suknja, 199,90 kn (26,53 €)

Bordo suknja od umjetne kože izgleda odlično u kombinaciji s topom iz ove kolekcije, no s dolaskom jeseni i zime moći ćeš ju kombinirati na baš sve.

Image
Foto: Stradivarius

Top, 179,90 kn (23,88 €)

Devore top neodoljivo podsjeća na vatru, a na sebi ima i grbove kuće Targaryen, pa je idealan modni komad za sve ljubitelje serije.

Image
Foto: Stradivarius

Haljina, 299,90 kn (39,80 €)

Devore haljina istog je uzorka kao i prethodni top i bez sumnje je komad u kojem ćeš zablistati na svim jesenskim i zimskim partyjima.

Image
Foto: Stradivarius

Čizme, 299,90 kn (39,80 €)

Jesen i zima nezamislive su bez para crnih čizmi koje idu na sve, a ove elastične čizmice s platformom i visokom petom možeš nositi na posao, ali i u izlazak.

Image
Foto: Stradivarius

Hlače, 279,90 kn (37,15 €)

Bordo hlače od umjetne kože podići će svaki tvoj outfit i možeš ih nositi u bezbroj različitih kombinacija - i uvijek će izgledati odlično.

Image
Foto: Stradivarius

Bodi, 159,90 kn (21,22 €)

Bodi od tila savršen je komad za večernje izlaske, a svoj možeš nositi u kombinaciji s trapericama, kožnim hlačama ili suknjom.

Image
Foto: Stradivarius

Hlače, 229,90 kn (30,51 €)

Crne hlače od umjetne zmijske kože koje se lagano šire prema nogavicama izgledaju sjajno u kombinaciji s crnim topom, a možeš ih nositi i na druge majice i košulje.

Image
Foto: Stradivarius

Top, 179,90 kn (23,88 €)

Crni top od brokata izgleda nevjerojatno seksi i u njemu ćeš se sigurno istaknuti gdje god došla.

Image
Foto: Stradivarius

Haljina, 279,90 kn (37,15 €)

Crna haljina od brokata savršena je za jesensko i zimsko razdoblje, a možeš ju nositi u gotovo svakoj posebnoj prilici.

Image
Foto: Stradivarius

Kaput, 549,90 kn (72,98 €)

Kaput od umjetne kože izgledao bi kao i svaki drugi, no ovratnik od umjetnog krzna čini ga neobičnim. Ovaj komad definitivno nije za svakoga, no izgleda zaista odlično i posebno.

Image
Foto: Stradivarius

Haljina, 279,90 kn (37,15 €)

Bijela midi haljina s prorezima na struku drugačija je od ostatka ove kolekcije, no upravo to ju čini posebnom.

Image
Foto: Stradivarius

Kardigan, 399,90 kn (53,08 €)

Pleteni kardigan od umjetnog krzna u krem boji grijat će te u hladne jesenske i zimske dane, a možeš ga nositi na sve.

Image
Foto: Stradivarius

Majica, 119,90 kn (15,91 €)

Majice s natpisima "House of the Dragon", "Dreams didn't make us kings. Dragons did" i "I'm not a princess. I'm a queen" savršene su za sve obožavatelje ove serije, a ako si jedna od njih, ovo se mora naći u tvom ormaru.

Image
Foto: Stradivarius
Image
Foto: Stradivarius
Image
Foto: Stradivarius