High street donje rublje za senzualnu zimu

Ove zime se počasti novim zavodljivim donjim rubljem i uživaj u svom tijelu

High street donje rublje za senzualnu zimu

U vrijeme kada nas je pandemija gotovo skroz zatvorila u domove prisiljene smo pronaći nove stvari koje nas vesele. Sve što nas može obradovati i podići nam samopouzdanje je u ovim trenucima dobrodošlo, a jedan od najjednostavnijih načina kako započeti je senzualno donje rublje.

Image

Udobnost prije svega: Oysho ima liniju mekog donjeg rublja idealnog za svakodnevno nošenje


Ako radiš od doma sigurno ti je poznat scenarij u kojem cijeli dan provedeš u pidžami ili trenirci i zadnja stvar koja ti je na pameti je da sređuješ kosu, šminku ili slažeš neke fancy outfite. Otkrile smo jednu malu tajnu koja će ti pomoći da se osjećaš seksi čak i u oversized hoodici i staroj trenirci. 


Ta tajna je senzualno donje rublje u kojem ćeš se osjećati kao supermodel ili jedna od fatalnih žena iz povijesti ili umjetnosti. Kada ispod naizgled neuglednog outfita obučemo seksi donje rublje, garantirano će nam se promijeniti stav i ponašanje. Nismo u potpunosti sigurne što se zapravo krije iza tog fenomena, ali pretpostavljamo da je čar u tome što je to naša mala tajna. Nitko ne zna da ispod mekane loungewear odjeće krijemo čipkasti grudnjak ili delikatne gaćice i to stvara dodatnu misteriju u kojoj uživamo. 

Osim za situacije kada ovakve čipkaste komade oblačimo za sebe, postoje i one u kojima ih oblačimo kako bi se osjećale zavodljivo pred partnerom. Za koju god situaciju su ti potrebne, imamo odlične grudnjake, gaćice i bodije iz high street ponude koje će te učiniti neodoljivom.    

Zara grudnjak i gaćice, 240 kn

shimmer fallback

Reserved grudnjak i gaćice, 150 kn

shimmer fallback

H&M grudnjak i gaćice x2, 190 kn

shimmer fallback

Reserved grudnjak i gaćice, 180 kn

shimmer fallback

Zara grudnjak, 200 kn

shimmer fallback

H&M grudnjak i gaćice, 235 kn

shimmer fallback

H&M push up bodi, 230 kn

shimmer fallback

Zara grudnjak, 150 kn

shimmer fallback

Sinsay bodi, 80 kn

shimmer fallback

Zara grudnjak i gaćice, 290 kn

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.