STYLISH DUGO TOPLO LJETO

Top komad sezone: Midi haljina iz H&M-a za manje od 16 eura

Haljina je prozračna i idealna za vruće ljetne dane (i noći), a osim toga laska i figuri jer je gornji dio pripijen pa naglašava struk

Crna ljetna haljina
Foto: shutterstock.com

Ove nas je sezone iznenadio jedan trend: crne haljine veliki su hit. Iako inače u toplom dijelu godine preferiramo žive boje ili bijele komade, sad su u trendu kratke i duge crne haljine, od lana, pamuka i čipke.

Image
TRENDI MODELI

Uklopit će se u svaku kombinaciju: Reserved ima najljepše natikače za ljeto

Kod ovih haljina odlično je to što se daju zaista lako kombinirati – na primjer, uz zlatni nakit i retro naočale kakve su ovog ljeta posebno u trendu.

Želiš li i ti isprobati ovaj kul trend, zaputi se do prve H&M trgovine jer smo upravo ondje našle savršenu ljetnu haljinu u crnoj boji. Jer zašto i na plus 30 ne bismo mogle biti elegantne i birati klasiku?

Image
Foto: H&M
Image
Foto: H&M

Ovo smo haljinu odabrale za jedan od top komada sezone i to ne samo zbog lijepog dizajna – nego i zbog super cijene. Za manje od 16 eura imat ćeš ovaj klasični komad koji ćeš ljetos moći birati za razne prilike. Zato smo sigurne da je ovo top ulov koji ne smijemo propustiti.

Image
Foto: H&M

H&M - 15,99 €

Haljina je prozračna i idealna za vruće ljetne dane (i noći), ali i laska figuri jer je gornji dio nabran i pripijen pa naglašava struk. Ovu midi everyday haljinu kombiniraj s ravnim sandalama, a za svježije ljetne večeri preko nje prebaci neki blejzer neutralne boje. Outfit upotpuni ljetnom torbicom od prirodnih materijala – i spremna si za stylish dugo toplo ljeto.

Image
LJETO NAM SE VRATILO

Zagrebačka špica: Zagrepčani u odličnim trendi ljetnim kombinacijama