Gumene čizme u boji trendi su komad za kišnu sezonu. Ove su naši favoriti

Vrijeme je da gumene čizme izvadimo iz ormara, a mi ti donosimo zanimljive modne kombinacije s ovim omiljenim jesenskim čizmama

Gumene čizme u boji  trendi su komad za kišnu sezonu. Ove su naši favoriti

Nekad su gumene čizme bile namijenjene samo za fizičke radove, odlazak u šumu i stvari koje nikako ne povezujemo s modom. Danas su pak gumene čizme chic i mogu se kombinirati baš uz sve - od traperica do haljina. U bojama, kratke ili dugačke - svaka obožavateljica mode ima bar jedan par u ormaru. A sve je započelo s Kate Moss i jednim glazbenim festivalom.

Image

Karirani uzorak ponovno je 'must have' jesenski trend. Zaviri u naše high street favorite


Kako to obično biva u modnom svijetu, dovoljno je da prava osoba odluči nešto odjenuti i to će postati  it komad za kojim svi žude. Prije petnaest godina, britanski supermodel Kate Moss odlučila je na festivalu Glastonbury uživati u glazbi, a kroz blato se probijati u gumenim čizmama Hunter.

Fotografije kako slavna Kate Moss hoda po blatu u gumenim čizmama obišle su svijet. Crni prsluk, kratke hlačice, remen i gumene čizme odmah su postali pravi primjer "heroinskog chica" i baš svi su željeti tako izgledati na festivalima. A gumene čizme nakon toga postale su it komad koji se kombinira uz sve.


Mi smo odlučile provjeriti koje sve komade možemo nositi uz gumene čizme i kakva je ponuda u dućanima. Malo inspiracije s društvenih mreža može nam pomoći da bolje kombiniramo odjeću u ovim jesenskim danima.

Žuta kao vesela boja jeseni

Iako se možda po navici odlučujemo za tamnije nijanse tijekom jeseni i zime, i ovo godišnje doba može biti pravi vatromet boja. Žute gumene čizme mogu biti dio kombinacije za ovu jesen, kratka ili dulja verzija. (Asos, Hunter - 656 kn)

Image


(Aboutyou, Tom Tailor - 299 kn)

Image


(Aboutyou, Hunter - 765 kn)

Crna boja je klasik

Crnu boju ne moramo posebno predstavljati - volimo je, ide uz sve i često nam pojednostavljuje život jer kada ne znamo što ćemo obući, većinom se odlučimo za nešto crno. Crne gumene čizme možemo kombinirati baš uz sve, a jako lijepo mogu izgledati uz kratku haljinu ili suknju. 


Image


(Asos - 210 kn)

Image


(Aboutyou - Hunter, 669 kn)

Image


(Aboutyou - Hunter, 829 kn)

Crvena boja odlično pristaje na mnoge kombinacije

S crvenim čizmama svaka žena će osjećati chic bez obzira radi li se o gumenim ili kožnim čizmama. Ako tražiš nove čizme, možda je ova jesen odlična baš za crvene. Za ovu sezonu dizajneri predložu zagasitije boje crvene. 

Image


(Aboutyou - Hunter, 685 kn)

Image


(Aboutyou - Tom Tailor, 299 kn)

Image


(Aboutyou, Lemon Jelly - 689 kn)

Pastelne boje za sve koje vole nježne nijanse

Pastelne boje uvijek se lijepo kombiniraju u svim outfitima, čak i nekoliko nijasni u istoj kombinaciji može izgledati vrlo elegantno. Gumene  čizme u ovim nijansama nama su se jako svidjele jer guma u ovoj varijanti izgleda puno nježnije. 

Image


(Aboutyou, Hunter - 1.039 kn)

Image


(Aboutyou, Rieker - 267 kn)

Image


(Aboutyou, Tom Tailor - 299 kn)