Glazba u službi mode - Dr. Martens x Sex Pistols

U ShoeBeDo su stigle marte čiji dizajn sadrži stihove iz poznatih pjesama Pistolsa

Glazba u službi mode - Dr. Martens x Sex Pistols

Odlična vijest za sve glasne i odvažne pobunjenike i ljubitelje kultnih marti odjeknula je ovog proljeća modnom scenom! Kultni brand Dr. Martens lansirao je seriju popularnih čizmi inspiriranih jednako kultnim bandom Sex Pistols, a na hrvatsko tržište upravo tu dugoiščekivanu suradnju donosi ShoeBeDo. Nova linija inspirirana je prepoznatljivim umjetničkim djelima Jamieja Reida, a dizajn marti sadrži stihove iz poznatih pjesama Pistolsa 'Pretty Vacant' i 'I wanna be me'.  Opaka, odvažna i ''pomaknuta'' u svojim detaljima kolekcija oduševiti će sve pobornike marti, a pogotovo punkere u duši i ljubitelje Sex Pistolsa. 

ImageEksplozivna i sirova energija te buntovni stav planetarno popularnog benda inspirirao je Dr. Martens da napravi čizme koje odaju počast njihovom punk look-u. Savršene za stvaranje 'edgy looka' cvjetnim i proljećem inspiriranim haljinama i suknjama ili ako, pak, volite 'nisam se potrudio/la' stil, uz potrgane crne skinny jeans, isprane traperice, bomber i kožne jakne, običan bijeli T-shirt ili uz flanelske košulje, marte su sigurno dobitna kombinacija za kojima će se okretati glave čak i onih koji ih inače ne nose.

ImageNova generacija marti svidjet će se i najtvrdokornijim poklonicima 'običnih' marti, s obzirom da su unatoč nizu uspjeha i popularnosti, ostale jako cool. Dr. Martens svakom linijom podržava individualnost, izražavanje kroz obuću i apelira na različitost i posebnost ovih udobnih, izdržljivih i bezvremenskih čizmi. Kultni model kožnih čizmi koji podiže cijeli outfit i rješava nedoumice po pitanju odjevnih kombinacija, simbol su slobode i samoizražavanja, stoga je gotovo sigurno da će  Dr. Martens x Sex Pistols poharati modno tržište. Po svoj par požurite u ShoeBeDo dućane u Gajevoj i Arena Centru te na klik udaljenom i u cijeloj Hrvatskoj dostupnom webshopu www.shoebedo.com .