Fuksija je boja samo za najhrabrije, a evo i modela za svaku priliku i stil

Žarka, uočljiva i vrlo ženstvena - to je fuksija, boja koju se ne usudi svaka žena nositi. Ovog je ljeta baš taj ton ružičaste hit pa ponuda high street dućana obiluje komadima u toj nijansi

Fuksija je boja samo za najhrabrije, a evo i modela za svaku priliku i stil

Nekada se smatralo da je crvena izazovna boja koja naglašava seksepil, putenost i strast, no ove godine se čini kako je tu simboliku preuzela žarka fuksija. Ovaj ton ružičaste na steroidima nije za svakoga, ali žene koje ju se osude odjenuti definitivno će plijeniti pažnju. 

Izazovna, vesela i žarka, fuksija je zavladala našim ljetnim ormarima i lookovima, a možemo ju pronaći na baš svim odjevnim komadima. Od obuće do mikro bikinija i bodija, ova vatrena ružičasta preplavila je dućane i postala "it" boja sezone, a mi smo odlučile pronjuškati aktualnu ponudu omiljenih nam brendova i pronaći najljepše modele u toj boji. 

Od gumenih natikača, lepršavih kaftana pa sve do poslovnih elegantnih haljina - fuksija se prelila na sve odjevne stilove i komade. S obzirom na to koliko je upečatljiva i ženstvena, nama je to i više nego drago. Izdvojile smo deset zanimljivih komada kako bi se i ti inspirirala obogatiti svoj ormar ovom atipičnom ružičastom. 

Kratka Mango haljinica s mašnom oko vrata - 449 kuna

Image

Zara sandalice u boji fuksije - 100 kuna

Image

Mohito haljina s volanima - 229 kuna

Image

Gumene natikače iz H&M-a - 75 kuna

Image

Mini haljinica s Asosa s velikim efektnim volanima - 263 kune

Image

Fuksija bikini iz Manga - 229 kuna

Image

Zarin bodi s velikim mašnama - 40 kuna

Image

Mohito midi haljina s floralnim uzorkom - 229 kuna

Image

Elegantna poslovna drapirana haljina - 308 kuna

Image

Lepršavi fuksija kaftan iz H&M-a - 187 kuna

Image