ELFS EDEN

Nova kolekcija domaćeg modnog dvojca odiše retro stilom

Nova kolekcija modnog dvojca Elfs, zanimljivog naziva Eden, slavi novu, svjetliju budućnost

_DGF9621.jpg
Foto: Danijel Galić

Nostalgičnim editorijalom, koji nas vizualnim elementima vraća u prošlost, ali istodobno slavi prosperitet i najavljuje novu svjetliju budućnost, domaći modni dvojac ELFS predstavio je novu kolekciju simboličnog imena – EDEN.

Image
Foto: Danijel Galić

Dizajneri su za ovu sezonu pripremili ženstvenu kolekciju u kojoj dominiraju romantične haljine, damski kompleti, praktične torbice te elegantne sandale i salonke.  Nova kolekcija vraća nadu u bolje sutra te predstavlja i svojevrsno buđenje i novi početak, nakon sumornog razdoblja u kojem se svijet našao protekle dvije godine. Upravo zbog toga ELFS slavi popuštanje mjera te nas poziva da zakoračimo u sezonu društvenih događanja u ženstvenim kreacijama koje odišu retro elegancijom.Kolekcija EDEN dostupna je ELFS dućanima u Zagrebu, Rijeci, Splitu te putem online shopa.

Image

 „Inspiraciju za kolekciju pronašli smo u samim tkaninama poput brokata, buklea, čipke, a želja nam je bila izraditi bezvremenske komade koji će se svakoj ženi pokazati kao dobra investicija za više prigoda“, ističe Aleksandar Šekuljica iz modnog dvojca ELFS.

Image
Foto: Danijel Galić

Cvjetni motivi, kao i bogato ukrašene tkanine senzualne kolekcije EDEN izravno pozivaju na prosperitet i bolju budućnost koja je pred nama, a koja kao da govori - vrijeme promjena više se ne čeka, ono je stiglo i sad je pravi trenutak da u njemu uživamo punim plućima!

Image
Foto: Danijel Galić
Image