Nalakiraj ih

Diskretne, a efektne: Manikure koje će biti hit ove godine

Nokti puno govore o osobi pa neka tvoji o tebi kažu sve najbolje. Izaberi manikuru koja neće biti preupadljiva, a opet da privlači poglede. Elegantnu i neobičnu

pexels-designecologist-887352.jpg
Foto: Pexels

Uredni i uređeni nokti su uvijek u modi, a mi smo pronašle najelegantnije manikure na Instagramu. Ako ti nedostaje inspiracije ili si "predozirana" blagdanima i ne vidiš ništa drugo, zaviri u našu galeriju i proširi vidike.

Image
Savršeni nokti

7 tipova manikure koje bi svaka žena trebala isprobati

Odmakni se od crvenog, zelenog, zvjezdica, jelkica i ostalih blagdanskih motiva i počni novu godinu s nekom od manikura koje izgledaju profinjeno i decentno, a sve su samo ne obične. Na vidiku je novi trend - parcijalne manikure, one u kojima su nokti djelomično pod lakom, odnosno u kojima dominiraju detalji poput zlatne crte ili okvira.

Nose se već spomenuta zlatna, ali i srebrna boja te crna i bijela. Kombinacije su još poželjnije. Osim zlatno-crno-bijelih manikura, pronašle smo prekrasnu tirkiznu manikuru te simpatična srca koja će nagovijestiti Valentinovo. Tu je i jedna ombre manikura koja će se uklopiti u svaki tvoj outfit.

Pogledaj naš izbor elegantnih manikura i inspiriraj se.

Crno-bijela francuska manikura

Francuska manikura postala je klasik, ali ako želiš moderniju inačicu iste, napravi ovakvu. Crno pod noktom nitko ne voli, ali na noktu je to sjajna ideja.

Ombre i šljokice

Želiš li elegantnu manikuru dodatno "začiniti", a opet ne pretjerati, ova u nastavku je idealna. Neutralni lak, ombre varijanta sa šljokicama.

Tirkiz na noktima

Ponekad je manje više, baš kao što je slučaj s ovom minimalističkom manikurom u predivnoj nijansi tirkizne.

Zlato

Zlato je uvijek dobra ideja. Pronašle smo još jednu manikuru koja se bazira na detaljima. Izgleda da će ove godine upravo takve biti u modi. Zlatna neuredna linija posred nokta.

Crna i srebro

Kombinacija crnog laka i srebra na noktima izgleda vrlo efektno i profinjeno Ovu manikuru možeš nositi svaki dan, ali i u posebnim prilikama.

Crno-bijelo-zlatni okvir

Umjesto da lakiraš cijelu površinu nokta, izaberi manikuru poput ove u kojoj su ukrašeni rubovi nokta. Kombinacija zlatne, bijele i crne izgleda jako elegantno na noktima.

Crno-bijela manikura

Geometrija na noktima u crno - bijeloj varijanti izgleda vrlo profinjeno.

Srca

Ne moraš čekati Valentinovo da slaviš ljubav. Pokaži svijetu da si romantična duša tako što ćeš na noktima nositi srca.