UZBUDLJIVA BOJA

Ove zime obožavamo crvenu - pronašle smo haljine i kapute u različitim nijansama

Hrabra crvena boja nije samo idealan izbor za blagdansku sezonu, već će biti u trendu i u nadolazećoj proljetnoj sezoni. Investiraj u crvene komade sada i moći ćeš ih nositi i tijekom proljeća.

hmgoepprod.jpeg
Foto: H&M

U godini koja nam je sada već na izmaku crvena boja bila je jako trendi, a njezina se popularnost, sasvim očekivano, nastavila i u blagdanskoj sezoni. Tako ovog prosinca crveni komadi dominiraju brojnim kolekcijama popularnih brendova, a osim što djeluju jako efektno i upečatljivo, savršen su izbor za elegantne blagdanske kombinacije.

Image
Favoriti iz high street ponude

Baršunaste, šljokičaste ili s perjem: Pronašle smo 12 najljepših party cipela

S crvenom haljinom teško je pogriješiti kad je u pitanju svečani look, a uz haljine, ove sezone ističu se i crveni kaputi koji su savršen dodatak zimskoj garderobi. Kaput u jarkoj crvenoj nijansi unijet će dašak vedrine u zimsko sivilo te začiniti svaki outfit, a moći ćeš ga nositi sve do kraja zime.

Iako blagdanskim kolekcijama i ove sezone vladaju i šljokice te metalik nijanse, crveni komadi svakako su klasik kojemu se uvijek rado vraćamo. Bilo da se odlučiš za profinjeni kaput u crvenoj nijansi ili pak za ženstvenu crvenu haljinu, takvi će komadi sasvim sigurno unijeti dozu osvježenja u tvoju zimsku garderobu.

No, hrabra crvena boja nije samo idealan izbor za blagdansku sezonu, već će biti u trendu i u nadolazećoj proljetnoj sezoni. Investiraj u crvene komade sada i moći ćeš ih nositi i tijekom proljeća.

Ovog puta fokusirale smo se na haljine i kapute u upečatljivoj crvenoj boji, a u nastavku smo izdvojile one najljepše modele iz aktualne ponude popularnih brendova.

H&M, 31 eur

Image

H&M, 26 eur

Image

H&M, 35 eur

Image

H&M, 40 eur

Image

H&M, 21 eur

Image

H&M, 25 eur

Image

Mango, 60 eur

Image

Mango, 70 eur

Image

Mango, 40 eur

Image

Mango, 40 eur

Image

Mohito, 90 eur

Image

Zara, 129 eur

Image

Zara, 30 eur

Image

Zara, 60 eur

Image

Zara, 40 eur

Image

Reserved, 50 eur

Image

Foto: Instagram, H&M, Mango, Mohito, Reserved, Zara

POGLEDAJ VIDEO: JASMINA STVARA POSEBNE LUTKE I ILUSTRACIJE