UVIJEK SU TRENDI

Crne traperice su klasik - donosimo super izbor iz aktualne ponude

Crne traperice su klasik s kojim je teško pogriješiti, a proljetne kolekcije donijele su pregršt modela koji će unijeti dozu osvježenja u svakodnevne kombinacije

Crne traperice
Foto: Profimedia.hr

Bez obzira na sezonu i aktualne trendove, traperice su jedan od onih komada kojima se uvijek rado vraćamo. Riječ je o svestranom bezvremenskom klasiku koji pronalazi svoje mjesto unutar baš svakog ormara.

Image
PROLJETNI TRENDOVI

Reserved je predstavio sjajnu kolekciju s komadima od trapera

Iz sezone u sezonu mijenjaju se samo modeli koji nosimo, a već znamo da će ovog proljeća jako popularne biti traperice širokog kroja koje, osim što su vrlo efektne, također su i jako udobne za nošenje. Dolaze u različitim nijansama, no model s kojim je nemoguće pogriješiti su one u crnoj boji.

U najpoželjnijim modelima za proljetnu sezonu, crne traperice mogu se pronaći u kolekciji svakog brenda. Zbog svoje su prilagodljivosti i lakoće kombiniranja idealan dodatak svakoj garderobi. Pristaju uz doslovno sve pa će odlično izgledati kao dio ležernih outfita, no bez imalo problema će se uklopiti i u elegantne poslovne kombinacije. Crne traperice moderni su klasik i favorit su mnogih žena upravo radi svoje jednostavnosti. Mogu se stilizirati na razne načine, a idealno će izgledati uz romantične proljetne bluze, klasičnu košulju ili pak tanki pulover.

Bez imalo sumnje, traperice u crnoj boji odličan su izbor, a one najljepše modele iz proljetnih kolekcija donosimo u nastavku.

COS, 89 eur

Image

COS, 99 eur

Image

COS, 89 eur

Image

H&M, 36 eur

Image

H&M, 30 eur

Image

H&M, 40 eur

Image

H&M, 40 eur

Image

Mango, 40 eur

Image

Mango, 40 eur

Image

Zara, 30 eur

Image

Zara, 50 eur

Image

Zara, 30 eur

Image
Image
TOP ILI FLOP

Zagrebačka špica: Jarke boje, poznata lica i gužva na posljednjoj špici u veljači