MODELI KOJI PODIŽU SVAKI LOOK

Čizme na visoku petu za elegantne i stylish zimske kombinacije

Elegantne i stylish, čizme na petu uvijek su dobra investicija jer pristaju uz svaki outfit i čine ga boljim, a dobro se uklapaju u svaki stil

BeFunky-collage (1).jpg
Foto: Profimedia.hr

Čizme i gležnjače neizostavan su dio zimskih kolekcija, a svaki modni brend i ove je sezone u svoju ponudu uvrstio upečatljive modele s visokom petu. Bez obzira na aktualne trendove, čizme na petu vječni su klasik i žene ih vole, pogotovo zato jer uz njih svaki look djeluje nekako ženstvenije i elegantnije.

Image
OMILJENE BUCE

Upečatljive Inuikii čizme su vrlo popularne, pronašle smo pristupačne modele

I ove zime čizme na petu vladaju kolekcijama brojnih brendova, a dolaze u različitim modelima i bojama. Najpopularnije su one s tankom i četvrtastom peticom, u neutralnim nijansama poput crne, smeđe i bež.

Elegantne i stylish, čizme na petu uvijek su dobra investicija jer pristaju uz svaki outfit i čine ga boljim, a dobro se uklapaju u baš svaki stil. Modeli s vrtoglavo visokom i tankom petom odličan su odabir za one malo formalnije prilike, dok ćemo čizme s manjom i udobnijom potpeticom rado nositi i u svakodnevnim kombinacijama, za posao i prilikom obavljanja raznih obaveza.

Provjerile smo kakve modele nude popularni high street brendovi za ovu zimu, a ponuda je uistinu bogata i raznolika pa će svatko s lakoćom pronaći svoj idealan par čizama. Uz bezvemenske klasike u crnoj boji, u kolekcijama mnogih brendova ističu se i upečatljive čizme u metalik nijansama i sa šljokicama koje su super izbor za nadolazeće blagdanske partyje. One najljepše modele donosimo u nastavku.

Foto: Instagram, Mango, Mohito, Reserved, Zara

Mango, 80 eur

Image

Mango, 100 eur

Image

Mango, 70 eur

Image

Mango, 160 eur

Image

Mohito, 60 eur

Image

Mohito, 90 eur

Image

Mohito, 65 eur

Image

Mohito, 60 eur

Image

Mohito, 80 eur

Image

Mohito, 70 eur

Image

Reserved, 100 eur

Image

Reserved, 56 eur

Image

Zara, 70 eur

Image

Zara, 70 eur

Image

Zara, 60 eur

Image

Pogledaj video: Joga za opuštanje