TRENDI MODELI

Iz novih kolekcija: Šarmantne bluze i košulje za svakodnevne kombinacije

Želiš li unijeti dozu razigranosti i romantike u svoje svakodnevne kombinacije, savršen izbor su bluze ili košulje, a nove kolekcije kriju sjajne modele

Bluze i košulje za proljeće
Foto: Mango

Proljeće nam se bliži pa je sada idealno vrijeme za obnovu garderobe. Želiš li unijeti dozu razigranosti i romantike u svoje svakodnevne kombinacije, savršen izbor su bluze ili košulje. Nove kolekcije donijele su pregršt zanimljivih modela koji će se s lakoćom uklopiti u svaki ormar.

Image
UVIJEK U MODI

Vječni klasici: Košulje i bluze u crnoj i bijeloj boji sa sniženja

Upečatljiva košulja ili bluza začinit će svaki look, a lako se kombinira uz doslovno sve. Odlično će izgledati uz traperice, poslovne hlače ili suknje. Na police trgovina stigli su prvi proljetni modeli idealni za svakodnevne kombinacije, a koji će idealno upotpuniti i poslovne lookove.

U mnoštvu zanimljivih modela osobito se ističu bluze koje krase šarmantni uzorci, no ne možeš pogriješiti ni s košuljama klasičnog kroja, kao što su one s prugicama. Uz sveprisutne oversized modele, čini se da će ovog proljeća jako trendi biti i bluze i košulje malo užeg kroja koje djeluju uistinu privlačno i ženstveno. Uz to, i dalje su popularne košulje od satena uz koje će svaki outfit djelovati profinjeno.

Istražile smo što nude naši omiljeni high street brendovi za ovo proljeće, a one najljepše modele košulja i bluza za toplije dane pred nama donosimo u nastavku.

H&M, 30 eur

Image

H&M, 25 eur

Image

H&M, 20 eur

Image

H&M, 18 eur

Image

H&M, 31 eur

Image

H&M, 25 eur

Image

Mango, 30 eur

Image

Mango, 50 eur

Image

Mango, 30 eur

Image

Mango, 40 eur

Image

Mango, 40 eur

Image

Mango, 40 eur

Image

Mango, 50 eur

Image

Zara, 28 eur

Image

Zara, 26 eur

Image

Zara, 20 eur

Image

Zara, 23 eur

Image
Image
TOP ILI FLOP

Zagrebačka špica: Jarke boje, poznata lica i gužva na posljednjoj špici u veljači