PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA

Ženstveno i razigrano: Fantastične suknje za zimu upravo su na Black Friday popustima

Kod kombiniranja zimskog outfita ključ je u slojevitosti. To zapravo znači da i maksi i mini suknju možeš uspješno kombinirati u outfitu za hladne dane

hmgoepprod (8).jpg
Foto: H&M

Možda misliš da je, kad su u pitanje zimske kombinacije koje uključuju suknju, najvažnija duljina. No bez obzira radi li se o maksi , midi ili mini verziji – zapravo svaka suknja može funkcionirati kao dio zimskog stylinga.

Image
VJEČNI KLASIK

Čizme i gležnjače za svaki dan: 15 najljepših modela sa širokom petom

Ono što je ključno zapravo je jedino materijal, jer nas vuna i kašmir griju mnogo bolje od lagane pamučne tkanine. Osim toga, kod kombiniranja zimskog outfita ključ je u slojevitosti. To zapravo znači da svoju omiljenu ljetnu suknju možeš uspješno kombinirati i u outfit za hladne dane.

Ove sezone u trendu je ponovno karirani uzorak, a kao i dosad poželjno je igrati se s kombinacijama različitih materijala.

Za one zimogrozne, bitno je suknju kombinirati s debljim ili čak termo čarapama, a stopala će se grijati u čizmama – onima do koljena ili iznad njih. Ako si ove zime raspoložena za ženstvenije outfite i maštovitije kombinacije – sada je prava prilika da odabereš novu suknju jer su popusti zaista velikodušni:

H&M, sada 56,00 eur

Image

H&M, sada 20 eur

Image

H&M, sada 11,20 eur

Image

H&M, sada 28 eur

Image

H&M, sada 48 eur

Image

H&M, sada 24 eur

Image

H&M, sada 56 eur

Image

Zara, sada 9,99 eur

Image

Zara, 12,99 eur

Image

Massimo Dutti, sada 35,95 eur

Image

Massimo Dutti, sada 47,95 eur

Image

Mango, sada 15,99 eur

Image

Mango, sada 22,99 eur

Image

Mango, 12,99 eur

Image

Mango, sada 27,99 eur

Image

Pogledaj video: Vježbaj jogilates