Viteške skroz!

Nakon Crocsa s petom i 'najružnijih čizmi', Balenciaga ima 'hit' štikle

Ako postoji nešto što nam može popraviti raspoloženje to su šašave cipele, a ove koje smo pronašle kod jednog od ekstravagantnijih proizvođača, upravo su to

pexels-anna-shvets-4971235.jpg
Foto: Pexels
Play logo

Kod Balenciage nema dvojbe - njihove cipele ili su ti prekrasne ili toliko ružne da zbunjuju. Čak bi ih i nosila koliko su ti ružne! U svakom slučaju ovaj španjolski, odnosno francuski tvorac beskompromisnih luksuznih cipela jako dobro zna što radi.

Play logo
Image
Visoka cijena za visoke pete

Balenciaga ima novo izdanje kultnih salonki: top ili flop?

Podići će prašinu svakim korakom koji napraviš u njihovim cipelama, a to i je jedna od misija mode - da se o njoj priča i da se za sjajnim komadima - okreće.

shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback

Što kažeš na ove "Chevalier" štikle u metalik srebrnoj boji s kožnom kopčom s unutarnje strane i potpeticom visokom 110 mm, koje bi rado nosile i vještice i vitezovi? Kladile bismo se da ovakve "špičoke" još nisi obula! A bi li se usudila? Iskreno, nama se baš sviđaju jer su totalno šašave!

Cijena - prava sitnica, 1890 eura, odnosno, preračunamo li u kune, po današnjem tečaju 14.198 kuna.

Play logo

Na nedavno održanom tjednu mode u Parizu, Balenicaga je pokupila sve simpatije okupljenih "angažiravši" Simpsone da nose njezine modele. Uzvanicima je pušten desetominutni crtić u kojem se na humorističan način spajaju dva svijeta - pariška visoka moda i stanovnici Springfielda. Nama je uljepšao dan, vjerujemo da će i tebi! Možeš ga cijelog pogledati na YouTubeu.

Inače, Balenciaga je u zadnje vrijeme omiljeni odabir Kim Kardashian koja je na ovogodišnju Met galu došla od glave do pete u crninini, a svaki komad na njoj bio je s potpisom Balenciage, uključujući i 'fantomku', zbog koje je njezin look uspoređen s Dementorima iz Harry Pottera.

Play logo

Početkom ovog tjedna gostovala je u Saturday Night Live i isfurala tri slična looka (bez fantomke ovaj put) koji su isto svi s potpisom Balenciage.

shimmer fallback

Eto, Kim K valjda zna što je in. Što ti kažeš na njezin look, a i napiši nam bi li usudila obuti ove neobične štikle koje malo podsjećaju na oklop viteza?

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.