ZA PRVE DANE PROLJEĆA

Bershka, Mohito i Stradivarius imaju sjajne prijelazne jakne

I ovog su se proljeća prijelazne jakne našle u fokusu mnogih high street brendova, a kao 'it' modeli istaknule su se prošivene i bomber jakne te parke koje dominiraju proljetnim kolekcijama

mohito.PNG
Foto: Mohito

Rano proljeće dobro je poznato po prevrtljivom vremenu pa tako jedan dan imamo sunce, a drugi dan vjetar i kišu. Takve vremenske prilike često nam zadaju muke kad je u pitanju odijevanje, a idealan komad za ovaj prijelazni period su tanke proljetne jakne.

Image
BEZVREMENSKI KLASIK

Stiže sezona balonera: Izdvojile smo 25 najljepših modela iz novih kolekcija

I ovog su se proljeća prijelazne jakne našle u fokusu mnogih high street brendova, a kao 'it' modeli istaknule su se prošivene te bomber jakne koje dominiraju proljetnim kolekcijama. Dolaze u različitim nijansama i stilovima pa će svatko s lakoćom pronaći idealan model za sebe.

Praktične su i funkcionalne, ali i trendi te se lako kombiniraju uz doslovno svaki oufit. Odlično će izgledati uz ležerne lookove, kao i u poslovnim kombinacijama. Tanke prošivene jakne, kao i bomber modeli su sjajan izbor za prve proljetne dane. Uz spomenute modele, u ponudi se mogu pronaći i klasične kožne jakne, parke te jakne od trapera koje će i ovog proljeća biti jako IN. Među najpopularnijima su one u neutralnim i zemljanim nijansama koje će se uklopiti u svaku garderobu.

Ponuda jakni za prijelazni period ovog proljeća uistinu je bogata i raznolika, a nas su posebno oduševili povoljni modeli koje su ponudili Bershka, Mohito i Stradiviarius. U nastavku smo izdvojile neke od najboljih modela iz njihovih kolekcija, a koji su odličan odabir za promjenjive proljetne dane pred nama.

Bershka, 36 eur

Image

Bershka, 40 eur

Image

Bershka, 40 eur

Image

Mohito, 35 eur

Image

Mohito, 40 eur

Image

Mohito, 50 eur

Image

Mohito, 35 eur

Image

Mohito, 35 eur

Image

Mohito, 40 eur

Image

Mohito, 40 eur

Image

Mohito, 45 eur

Image

Stradivarius, 40 eur

Image

Stradivarius, 30 eur

Image

Stradivarius, 50 eur

Image

Stradivarius, 46 eur

Image
Image
PRVA PROLJETNA

Zagrebačka špica bila je puna, a vladala je modna elegancija