BEZVREMENSKI KLASIK

Stiže sezona balonera: Izdvojile smo 25 najljepših modela iz novih kolekcija

Baloneri nikad ne izlaze iz mode, a i ove sezone dominiraju kolekcijama popularnih brendova. Istražile smo što se nudi i pronašle savršene modele za proljetne dane pred nama

Baloneri iz proljetnih kolekcija
Foto: Zara

Zima kalendarski još traje, no modni brendovi već su odavno predstavili svoje kolekcije za proljeće i tako nam najavili još jednu uzbudljivu sezonu. Uz zanimljive novitete, u kolekciji svakog brenda svoje su mjesto pronašli i svi oni bezvremenski komadi koji će se s lakoćom uklopiti u svaki ormar.

Image
ZA SVAČIJI STIL

Šarmantne jakne i baloneri kao stvoreni za prve proljetne dane

Baloner se smatra jednim od najpopularnijih modnih klasika u ženskom ormaru, a posjeduje ga gotovo svaka žena. Profinjen, jednostavan i uvijek tako šik, baloner je komad kojemu se uvijek rado vraćamo, osobito s dolaskom proljetne sezone.

U svijetu mode baloner ima kultni status, a na modnoj sceni je popularan već desetljećima. Iz godine u godinu mijenjaju se samo modeli koji su trenutno IN, a ove su sezone trendovi prilično raznoliki pa će svatko pronaći savršeni kroj za sebe.

Uz klasične balonere s pojasom, i dalje su jako popularni modeli predimenzioniranog kroja koji se i ovog proljeća mogu naći u ponudi brojnih brendova. Kolekcijama i dalje dominiraju oni u bež nijansama, no trendi su i modeli u tamnplavoj i kaki nijansi. Kao jedan od istaknutijih trendova istaknuli su se i baloneri od trapera ili umjetne kože koji će sasvim sigurno unijeti dozu osvježenja u naše svakodnevne kombinacije.

Ako se nas pita, baloneri ove sezone izgledaju bolje nego ikad, a u nastavku smo izdvojile 25 atraktivnih modela iz novih kolekcija!

Arket, 229 eur

Image

Arket, 179 eur

Image

H&M, 90 eur

Image

H&M, 70 eur

Image

H&M, 60 eur

Image

H&M, 50 eur

Image

Mango, 80 eur

Image

Mango, 100 eur

Image

Mango, 180 eur

Image

Mango, 100 eur

Image

Mango, 150 eur

Image

Mango, 80 eur

Image

Reserved, 60 eur

Image

Reserved, 140 eur

Image

Reserved, 70 eur

Image

Stradivarius, 30 eur

Image

Stradivarius, 50 eur

Image

Stradivarius, 40 eur

Image

Stradivarius, 40 eur

Image

Stradivarius, 30 eur

Image

Zara, 60 eur

Image

Zara, 80 eur

Image

Zara, 70 eur

Image

Zara, 40 eur

Image

Zara, 90 eur

Image

Foto: Instagram, Arket, H&M, Mango, Reserved, Stradivarius, Zara

Image
TOP ILI FL0P

Zagrebačka špica: Kožni komadi u prvom planu, Miran Kurspahić opet se istaknuo