X is for Kiss

A’marie ima super božićnu kolekciju, a posvećena je - poljupcu

Prosinac je uvijek bio u znaku ljubljenja i grljenja, pa brend A’marie blagdansku kolekciju posvećuje upravo poljupcu

Amarie_X IS FOR A KISS_09.jpg
Foto: Senja Vild

Polako, ali sigurno ulazimo u najromantičniji dio godine u kojem više od svega želimo uživati u toplini svog doma i biti okruženi osobama koje volimo. Slavlja i druženja će biti intimnija i nešto mirnija od onih na koje smo navikli, no i dalje će biti jedinstvena, puna ljubavi, nježnosti i posebnih situacija.

Prosinac je uvijek bio u znaku ljubljenja i grljenja, pa brend A’marie blagdansku kolekciju posvećuje upravo poljupcu koji nam je možda ove zime zabranjen u svom originalnom izdanju, no to nikako ne znači da će ostati zanemaren. "Možda nekoga nećete poljubiti, no uz artikle iz nove kolekcije X is for Kiss zasigurno ćete razveseliti i raznježiti jer je kreirana s puno ljubavi i sa željom da vam uljepša ove preostale dane prosinca", kaže dizajnerica Anamarija Brkić.

shimmer fallback

Kolekcija se satoji do vesti Moon Kiss u crvenoj i crnoj boji za ležerne dnevne kombinacije, Soft Kiss elegantne kratke veste od angore koja se ističe po retro dizajnu, a Anamarija Brkić zimu je začinila i pletenim vunenim haljinama Soft Long Kiss, The Smootch Kiss i Full Moon Kiss koje su naprosto stvorene za nadolazeća blagdanska druženja i vaše originalne kombinacije s tankim čarapama i zavodljivim salonkama.

shimmer fallback

Za nešto ležernije, a opet efektne i chic kombinacije tu je set od veganske kože koji se sastoji do od First Kiss hoodice i Second Kiss hlača. Nisu zaboravili ni na ključne zimske komade u kojima ćete biti zamijećene, neovisno gdje se pojavile. Uz Honeyed Kiss kaput dužine do koljena koji je izrađen od mekane vune u boji karamele, dizajnerica je kreirala i puffer jakne.

shimmer fallback

Razmišljate li o A’marie sitnici kojom ćete nekom uljepšati božićno jutro, tu su i neodoljive kapice Sweet Kiss od mekane angore s decentnim ukrasom pri vrhu od eko-kože, a dolaze u boji karamele, bijeloj i divnoj melange sivoj.

shimmer fallback

Brojimo još sitno do Božića i svih divnih trenutaka koji nas čekaju. Iskoristite vrijeme koje je preostalo na pomno biranje najljepših poklona za sebe i najdraže i ovog Božića nekome poklonite malo drugačiji, no podjednako sočan poljubac u kojem će zasigurno uživati.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.