POSEBNE GOŠĆE

Aleksandra Prijović, Lepa Brena i Jelena Rozga - svaka je zabljesnula u posebnoj kombinaciji

Sinoć je Aleksandra Prijović održala četvrti koncert u nizu, a bio je poseban jer su se kao gošće pojavile Jelena Rozga i Lepa Brena. Svaka dama je odabrala drugačiju toaletu - odijelo, dugu i mini haljinu - te zabljesnula u njoj

PXL_051223_107037592.jpg
Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Srpska pjevačica Aleksandra Prijović već danima pjeva u zagrebačkoj Areni i svaki njezin koncert je ispunjen do posljednjeg mjesta, a večeras se očekuje posljednji od pet koncerta u nizu. Njezini outfiti su posebno osmišljeni kao i cijela produkcija, a sinoć su njezine gošće bile i velike glazbene dive - Lepa Brena i Jelena Rozga. Upravo je zajedničko pojavljivanje ove tri pjevačice izazvalo posebno oduševljenje. No zanimljivo je i što su odabrale za zajedničko pojavljivanje na velikoj pozornici.

Lepa Brena poput prave dive odabrala je traper odijelo Nine Ricci. Sako s dvostrukim kopčanjem i hlače sa širokim nogavicama savršeno su pristajali njezinoj figuri i istaknuli liniju. A kao što pristaje pravoj divi, cijeli outfit je zaokružila s velikim crnim šeširom s potpisom Nine Ricci i statement zlatnim ogrlicama.

Image
Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Splićanka Jelena Rozga savršeno je nosila tamno plavu haljinu domaćeg modnog dvojca eNvy room kojima je vjerna već godinama. I pokazala da joj fantatično pristaju njihove kreacije i komadi s visokim prorezom, a sve je nadopunila i sandalama s visokim potpeticama Gianvita Rossija.

Image
Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Aleksandra Prijović je također za ovaj dio koncerta odabrala tamnu kombinaciju - malu crnu haljinu Alexandera McQueena. No ne radi se o običnoj haljini jer je gornji dio ima sjajni i proziran dio, a izgleda poput sakoa. Svaka dama je pokazala da se svečana tamnija kombinacija može nositi na različite načine jer su su sve bile dive i ženstvene.

Image
Foto: Marko Lukunić/Pixsell