S ovim bojama ne možeš pogriješiti

5 neodoljivih nijansi koje ćemo viđati posvuda ove jeseni

Na pragu smo jeseni pa je sada idealno vrijeme da procijeniš svoju garderobu i investiraš u one komade koje ćeš moći nositi sezonama, a s modelima u ovih pet 'skupocjenih' jesenskih boja ne možeš pogriješiti

profimedia-0760706297.jpg
Foto: Profimedia.hr

Svaka nova sezona sa sobom donosi raskošne modne trendove i zanimljive novitete, a ništa drugačije nije ni ove jeseni. Kada su u pitanju 'it' boje koje će dominirati modnom scenom, i ove će sezone popularni biti neutralni i zemljani tonovi, ali i neke malo vibrantnije nijanse poput crvene i žute koje će sasvim sigurno unijeti dozu razigranosti u jesensko sivilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Upečatljive i pomalo neočekivane

Viđat ćemo ih posvuda: Tri boje koje će obilježiti jesenske dane pred nama

Uz sve te trendove, valja spomenuti i one vječne klasike koji nikad ne izlaze iz mode stoga se u njih isplati investirati. Tako u bogatoj paleti boja postoje i one neke nijanse koje su uvijek IN i uz koje svaka kombinacije djeluje nekako elegantnije i luksuznije.

Želiš li uvijek izgledati dotjerano, ne trebaš kupovati trendovske komade ili odjeću skupocjenih brendova jer i u high street modelima tvoje kombinacije mogu djelovati profinjeno i skupocjeno, no pritom je važno znati pravilno iskombinirati odjeću te birati prave boje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku smo izdvojile nekoliko neodoljvih nijansi koje će i ove jeseni biti popularne, koje se s lakoćom uklapaju u svaku garderobu i uz koje svaka kombinacija djeluje skuplje nego što ustvari jest. Na pragu smo jeseni pa je sada idealno vrijeme da procijeniš svoju garderobu i investiraš u one komade koje ćeš moći nositi sezonama, bez obzira na aktualne trendove. S modelima u ovih pet 'skupocjenih' jesenskih boja ne možeš pogriješiti, a neke sigurno već i posjeduješ u svom ormaru.

POGLEDAJ VIDEO: Trening trbušnih mišića s Ivanom Brkljačićem

1/6
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.