10 odličnih modela traperica koje možeš uloviti na sniženju ovog ljeta

Traperice su naš vječni favorit

10 odličnih modela traperica koje možeš uloviti na sniženju ovog ljeta

U trgovinama većine high street brendova u tijeku su velika ljetna sniženja pa je upravo sada idealno vrijeme za shopping i obnovu garderobe.

Umjesto da kupuješ trendovsku odjeću koju ćeš nositi samo nekoliko puta, radije se prilikom kupnje baziraj na statement komade poput bijele košulje, dobre torbe i kvalitetnog para traperica koji će postati okosnica tvoje bazične garderobe.

Upravo su traperice komad odjeće koje svatko treba imati u svom ormaru, i to nekoliko različitih modela. Dobar par traperica je 'must-have' bez obzira na sezonu i trendove, a riječ je o komadu odjeće kojeg voli svaka žena. Trenutno su vrlo popularni ravni modeli iznad gležnja, no nećeš pogriješiti niti sa skinny ili pak trapez trapericama koje su također vrlo stylish.


U ponudi popularnih brendova mogu se naći uistinu odlični modeli po vrlo povoljnim cijenama, a koje ćeš moći nositi kroz cijelu godinu i to sezonama te ih kombinirati na mnoštvo načina.

Mi smo odabrale svojih deset favorita, donosimo ih u fotogaleriji u nastavku.Foto: Instagram, C&A, Mango, Pull and Bear, Stradivarius, Reserved

C&A, 112 kn

Image

C&A, 150 kn

Image

C&A, 200 kn

Image

Mango, 119 kn

Image

Mango, 149 kn

Image

Pull and Bear, 99 kn

Image

Pull and Bear, 99 kn

Image

Reserved, 79 kn

Image

Reserved, 99 kn

Image

Stradivarius, 119 kn

Image