10 inspiracija za DOVE kolekciju stvarne ljepote by Igor Galaš

Objavljena imena Dove ambasadorica

10 inspiracija za DOVE kolekciju stvarne ljepote by Igor Galaš

Aleksandra Kardum iz Splita, Dragica Orešić iz Zagreba, Dušanka Gajdić iz Koprivnice, Leila Aparecida Batelić iz Malog Lošinja, Marina Ostović iz Koprivnice, Mia Žakula iz Vinkovaca, Silva Gajdić iz Koprivnice, Silvija Sečenj iz Zagreba, Vjekoslava Matulina iz Malog Lošinja i Vlatka Antunović iz Osijeka, izabrane su za DOVE ambasadorice u natječaju „Budi DOVE model i pokaži svoju prekrasnu kožu na DOVE FASHION.HR-u“.

Ugodna ljetna atmosfera na pomno uređenoj terasi kluba Gallery na Jarunu pokazala se kao izvrsna prilika za druženje i upoznavanje izvrsno raspoloženih finalistica koje su došle iz svih krajeva Hrvatske. Stručni tim koji su činili Jasmina Matiša, DOVE Brand Manager, Vinko Filipić, direktor FASHION.HR-a i dizajner Igor Galaš, imao je težak zadatak izabrati deset DOVE ambasadorica i zaštitnih lica DOVE kolekcije za stvarnu ljepotu by Igor Galaša.

„Stvarati kolekciju uvijek je posebno iskustvo, pogotovo u situaciji kada kao inspiraciju imate deset jedinstvenih žena iz svakodnevnog života iz cijele Hrvatske koje su nas svojom energijom i pristupom oduševile na finalnom castingu. Kreativno gledano, veliki je izazov istražiti vlastite granice i u punom smislu te riječi „oživjeti“ odjeću zahvaljujući DOVE VisibleCare ambasadoricama. Primarni cilj mi je da se žene osjećaju ugodno u odjeći bez ikakvih ograničenja i stoga ću se truditi postići upravo to.“ izjavio je Igor Galaš.

DOVE ambasadorice poslužit će kao modeli za inspiraciju dizajneru Igoru Galašu koji će na temelju njihovog stava, energije i životnog stila, kreirati posebnu kolekciju koja će se predstaviti 3. srpnja na slavnoj bolskoj plaži, Zlatni rat. Igor Galaš, kao višestruko nagrađivani kreator, odabrao je prirodne i nježne materijale na kojima se izmjenjuju ideje nesputanog komfora i dizajnerske inovativnosti.