Seks i karakter

Let's talk about... Znaš li što tvoja omiljena poza govori o tebi?

Način na koji se ponašašaš tijekom seksa, odnosno položaji koje preferiraš i koji te najviše 'pale' puno govore o tvojoj osobnosti

profimedia-0340500288.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Seks o kojem maštamo možemo usporediti sa cirkusom - obiluje ludostima, a mi smo akrobati koji ih mogu izvesti bez muke. Naravno u trikoima i s pripadajućom aparaturom. No, kada dođe do realizacije, sve položimo na jednu kartu i "vozi Miško!". Drugim riječima postoje poze koje nas bez dvojbe vode do vrhunca i to autocestom.

Ni jedna od njih, priznaj si, ne uključuje položaje u kojima ne znaš gdje ti je guza, a gdje glava ili ne možeš razaznati koja je tvoja, a koja njegova noga. Ne nose bez razloga titulu kultnih, poze poput misionarske, doggyja, kaubojke… U njima najčešće doživljavamo orgazme. Mi najčešće, oni najbrže.

Image
Za nezaboravno seksualno iskustvo

Sve što trebaš znati o 'lotusu' – seks pozi koja u odnos vraća intimnost

Želiš li bolje upoznati samu sebe, zaviri pod plahte. Naime, način na koji se ponašaš tijekom seksa, odnosno poze u seksu koje preferiraš i koji te najviše "pale", puno govore o tvojoj osobnosti, ali i o tome što osjećaš za partnera. Seks sam po sebi ne mora značiti ljubav, no, složit ćeš se, najljepši je kada je iz ljubavi.

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li koji su najveći mitovi o seksu?

Misionarski položaj

Ova jednostavna i sigurna seksualna poza omiljena je osobama koje ne vole izlaziti iz zone komfora, no i onima kojima je intimnost vrlo bitna te u seksu traže način kako da se dodatno povežu s partnerom. Misionarska poza upravo to pruža - dodirivanje cijelim tijelom, kontakt očima, poljupce i zagrljaje. Voliš li misionarsku pozu, ti si osoba koja lako sklapa prijateljstva i u odnose s ljudima do kojih joj je stalo daje cijelu sebe.

Image

Doggy

Voliš li ovu pozu, to znači da voliš divljakušu u sebi i ne sramiš je se. Doggy položaj i kod tebe i kod njega budi onu onu nagonsku, primitivnu dimenziju. Iako postoji mišljenje da ju favoriziraju dominatni muškaci i podređene žene, to nije sasvim točno. Naime i u ovoj pozi možeš biti dominantna, ukoliko ti diktiraš ritam. Ne moramo ti objašnjavati kako… Doggy favoriziraju cure kojima intima u seksu nije nabitnija stvar jer u njoj nema kontakta očima, a kontakt tijelima je minimalan što vam oboma fokus prebacuje na čisti užitak. Također i u životu nisi sklona tražiti rame za plakanje. Radije stisneš zube i pregrmiš što se treba.

Image
Foto: Unsplash

Žena gore

Voliš li biti gore to znači da si samopouzdana i ne sramiš se ni svog tijela ni svojih želja. Nesputana si, uživaš u seksu, što se vidi iz činjenice da diktiraš tempo i pokazuješ mu se bez kompleksa (ne zaboravi da te gleda iz žablje perspektive). On pak uživa u tvojoj dominaciji i svojoj pokornosti te želi da budeš zadovoljena. Win-win situacija. Izvan kreveta ova poza govori o tebi kao o ženi koja poštuje sebe i svoje potrebe te će uvijek jasno dati do znanja što misli i što želi.

Image
Foto: Pexels

Pegging

Prije svega, prakticiraš li ovu vrstu seksa, znači da posjeduješ jaku moć uvjeravanja jer, nagovoriti prosječnog frajera na analni seks u kojem si ti ona koja ga daje, nije ni malo laka stvar. Nadalje, osoba si koja voli isprobavati nove stvari, izlaziti iz okvira i sagledavati situcaije iz različitih uglova. Također, voliš kontrolu i nije ti problem staviti se u tuđe cipele. Upravo to žena radi u peggingu. Stavlja se u kožu muškarca.

Image
Foto: Unsplash

Seks s nogu

Poput pegging položaja i ovaj položaj otkriva da si dominantna i da se dobro snalaziš u tzv. muškim ulogama, odnosno ne dijeliš poslove na muške i ženske, što očekuješ i od svog partnera. Seks u stajaćem položaju govori o tebi kao o osobi koja je spremna uvijek na akciju, koja preuzima inicijativu te je kreativna i divlja u seksu i voli biti u centru pažnje.

Image
Foto: Pexels

Obrnuta kaubojka


Ovo je ustvari "frizirana" klasična kaubojka, a upravo je tako možemo preslikati i na karakter. Sampouzdana si, dominatna, snalažljiva i nije te briga što drugi misle. Osjećaš se sjajno u vlastitoj koži. Kad smo kod kreveta, iz njega nećeš izaći gladna. Pobrinut ćeš se uvijek za svoje želje i potrebe, što, budimo iskrene, muškarci itekako vole.

Image

Oralni seks

Govorimo o oralnom seksu koji primaš, a ne koji daješ. Muškarci misle da znaju što im je raditi s jezikom među tvojim nogama, no to najčešće nije slučaj. Pokušavaju izvesti neke fore naučene s interneta, muških časopisa i pornića (u kojima rijetko to vide jer u filmovima za odrasle najčešće muškarci primaju oralni seks) u nadi da ćeš svršiti za minutu maksimalno. No, "kultna" osmica samo otkriva štrebera koji ne zna da bi trebalo pripaziti i na jačinu, brzinu te još bezbroj sitinica koje se ne mogu naučiti preko Youtubea, već će ih u to uputiti ona koju nastoje zadovoljiti. E sad, ako uživaš u oralnom seksu i možeš svršiti dok te liže, to znači da itekako znaš što voliš i što želiš te ti nije ni malo teško to i izreći te ga navigirati dok se gubi po tvojim intimnim bespućima. Također, u stanju si uzeti za sebe vremena koliko god ti treba (u seksu i ostalim sferama života). Nije ti neugodno što oralni seks traje i traje. Nećeš odglumiti orgazam, nego ga strpljivo pričekati i uživati u svakom trenutku, ne mareći pritom za izvođača radova. Znaš da je u slatkim mukama i da mu ništa ne nedostaje. Uživanje u oralnom seksu govori o tebi da si zrela žena i da se poštuješ.

Image