Srodne duše

7 znakova da si upoznala osobu iz prošlog života (i da nastavljate tamo gdje ste stali)

Ako netko iznenada uđe u tvoj život i snažno te prodrma, postoji velika vjerojatnost da si tu osobu već poznavala u prošlom životu

pexels-jessika-arraes-6343599.jpg
Foto: Pexels
Play logo

Ljubav je zaista misteriozna. Često ne znamo odakle dolazi, pojavljuje se niotkuda i u potpunosti nas obuzima. U nekom smo trenutku života svi sreli nekoga tko je na nas ostavio snažan dojam. Prema mišljenju onih koji vjeruju u reinkarnaciju i život poslije smrti, neki nas ljudi snažno privlače jer smo ih već sreli, u jednom od prošlih života. Sa svakim životom, naša duša nakuplja karmu i usput uči nove stvari, a smisao svih tih života i odnosa je da učimo jedni od drugih.

Play logo
Image
Obrati pažnju na njegova djela

Djela govore više od riječi: Ako tvoj partner čini ovo - u vezi si s pravom osobom

Kada sretneš ljubavnika, prijatelja, člana obitelji ili čak i neprijatelja iz prošlog života, podsvjesno ćeš znati da si ih već negdje srela. Sljedbenici reinkarnacije tvrde da se ponekad srodne duše mogu sresti, ostati zajedno dok ne ispune svoj zadatak, a zatim kreću dalje, svatko na svoju stranu. To nije tragedija, to je stvar učenja.

shimmer fallback

Izvor: Giphy

Ako netko iznenada uđe u tvoj život i snažno te prodrma, postoji velika vjerojatnost da si tu osobu već poznavala u prošlom životu. Postoje i znakovi koji to otkrivaju i po kojima ćeš prepoznati, a možda i lakše sama sebi razjasniti takve intenzivne i pomalo zbunjujuće odnose.

Play logo

Sedam znakova koji pokazuju da si upoznala nekoga iz prošlog života pročitaj u nastavku.

Čine ti se poznatima

Jesi li ikada nekoga tek upoznala i odmah ti se činilo kao da tu osobu znaš? Ako te takav čudan osjećaj obuzme nakon prvog susreta s nekim, to bi mogao biti znak da se vaše duše dobro poznaju.

shimmer fallback

Ostavljaju snažan dojam

Naše duše stvaraju posebne veze, i prije nego se mi rodimo.  Taj osjećaj prepoznavanja postoji s razlogom jer kada sretneš takvu osobu, svoju srodnu dušu, ona će na tebe ostaviti snažan dojam i potaknuti ti znatiželju radi čega ćete vjerojatno nastaviti točno tamo gdje ste stali u nekom od prošlih života. Ako upoznaš nekoga i vaš odnos započne s intenzivnom razinom strasti, sukoba, želje, ljutnje, radosti ili nevolje, postoji velika vjerojatnost da dijelite duševne veze.

Play logo
shimmer fallback

Odmah uspostavljate duboku vezu

Svaki karmički odnos počinje snažno. Ako se iznenada nađeš u burnoj romansi prepunoj strasti, postoji mogućnost da je riječ o osobi koju poznaješ iz prošlog života. Ili, ako si iznenada uključena u veliki sukob s nekim koga si tek upoznala, također je moguće da vaše duše dijele kompliciranu duhovnu povijest.

shimmer fallback

Imate intuitivnu i telepatsku vezu

Kada upoznaš osobu iz prošlog života, kao da između vas već postoji dublja razina razumijevanja. Možda će ti se učiniti kao da jedno drugome čitate misli, a tišina između vas dvoje uvijek je ugodna. Možeš komunicirati pogledom, znajući da će ta osoba odmah pročitati što ti je na umu.

shimmer fallback

Ne možete jedno bez drugoga

Koliko god se trudili, nikad nije lako raskinuti sponu s osobom s kojom dijelimo duševne veze. Takav se odnos može manifestirati na brojne načine, kao ponovna veza u kojoj se čini kao da prekid ne postoji, kao da vas neka kozmička sila neprestano spaja. Ili kao suparništvo koje ti oduzima velik dio vremena i energije. S pozitivne strane, takva se veza može manifestirati i kao odnos pun ljubavi koji traje doživotno.

Play logo
shimmer fallback

Vrijeme kao da ne postoji kada ste zajedno

Veze koje dijelimo s ljudima iz prošlih života su intenzivne i duboke. Kada upoznaš svoju srodnu dušu, nekoga iz prošlog života, činit će ti se kao da je svemir nestao, a vrijeme stalo. Ne možeš se usredotočiti ni na što drugo, osim na tu osobu. Uostalom, susret s osobom koju si poznavala u prošlom životu je vrhunac, jer su vaše duše vjerojatno planirale ovaj susret već davno prije.

shimmer fallback

U takvom odnosu učiš važne lekcije

Jedna stvar koja je zajednička svim odnosima koje imamo s ljudima iz prošlih života je ta da su te veze uvijek intenzivne i vrlo teške. Uvijek postoji neka karma vezana uz osobe s kojima dijeliš duševne veze, a upravo ste se radi toga ponovno sreli. Velika je vjerojatnost da između vas postoje nerazriješeni problemi iz prošlog života, a u ovom životu imate priliku da savladate te teške, ali važne lekcije. Karmički odnosi događaju se s razlogom i često su zbunjujući, teški i bolni.

shimmer fallback
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.