Kad frajer zavoli

Nisi sigurna sviđaš li mu se dovoljno? Ovo su znakovi da je muškarcu stalo do tebe

Kvalitetnog partnera u današnje je vrijeme teško naći, no ne i nemoguće. Ima frajera kojima je stalo i koji žude za dugom vezom u kojoj će pokazati koliko im je stalo. Ovo su znakovi da je takav muškarac pored tebe…

pexels-juan-vargas-6180717.jpg
Foto: Pexels

Ljudi koji su dugo solo kažu da je danas teško naći adekvatnog partnera, nekoga kome je stalo i tko traži puno više od usputne zabave. Istina je da mnogi ne žele 'obavezu' pa ulaze u usputne odnose – što je OK ako su obje strane suglasne s tim i nemaju različita očekivanja. Ljubav je možda teško pronaći, no nije i nemoguće. I dalje ima muškaraca (a onda i žena) koje žele uložiti u odnos i povezati se na svim razinama.

Image
Vrijedilo je čekati

Prava ljubav tek iza 40-ih? Ove slavne face dokaz su da je moguće

Možda to nećeš znati odmah nakon prvog spoja jer je potrebno vrijeme za upoznavanje osobe i kristaliziranje vidimo li se s njom. Također, nema ljepšeg osjećaja od spoznaje da je muškarcu stalo. A kako u svakom žitu ima kukolja, mnoge od nas pitaju misli li frajer ozbiljno ili se radi o igricama. Kako vrijeme protječe, on svojim gestama, djelima i riječima dokazuje da mu je stalo.

Image
Foto: Profimedia.hr

Potraje li to, možda se radi o partneru s kojim ćeš provesti duže vremena – moguće i život. Zapravo, ovo su osobine kvalitetnog partnera na kojima bismo sve trebale inzistirati.

POGLEDAJ VIDEO: Kako uspješno postaviti granice u odnosima?

Želi te usrećiti

Kad te vidi nasmijanu i on je sretan, a kad si tužna, ni njemu nije drago. Frajer kojemu je iskreno stalo sluša što govoriš, poštuje te i daje sve od sebe da se osjećaš ugodno u njegovom društvu. Zanimat će ga kako ti je prošao dan i kako si, a odmah će primijetiti ako nešto nije u redu. Htjet će ti biti oslonac pa će te pokušati utješiti – a kako bismo se osjećale bolje, nekad nam je dovoljan dugi iskreni zagrljaj. Vidi li da si imala težak dan, neće mu biti problem doći do tebe ili učiniti sve kako bi te oraspoložio.

Image
Foto: Unsplash

Ne pretvara se

Muškarac kojemu je stalo nema ti razloga lagati ili se predstavljati kao ono što nije. Želi da vam odnos bude iskren i pun poštovanja, bez tabu tema i spletki. Ako je rekao da mu je odanost važna, to će i pokazati. Bit će dosljedan i ti ćeš mu biti dovoljna za sreću. Druge ga neće zanimati i potrudit će se unaprijediti vaš odnos i na emocionalnoj i na fizičkoj razini. Čak i ako se posvađate, neće okretati glavu od problema i/ili prebacivati odgovornost nego će prepirku htjeti riješiti na zdrav i uljudan način.

Image
Foto: Unsplash

Uključuje te u svoj život

Za njega nisi 'tamo neka' ili 'prijateljica'. Vidi se s tobom dugoročno i želi ti dati uvid u svakodnevicu. Bilo da je jutro ili večer, sjetit će se poslati poruku ili ti se kratko javiti tijekom dana pitajući te kako ti protječe dan. Naravno, važno je da je i tebi stalo te da ga se i ti sjetiš i obraduješ lijepom riječju ili sitnicom. Nakon nekog vremena, sve će te više 'uvlačiti' u svoj život, upoznavati s prijateljima, a kako veza protječe i na zajednička druženja. Sve će te više cijeniti zajedničke trenutke i uključivat ćete se u planove. I konzultirati o njima. Čak i kad nema previše vremena, izdvojit će malo trenutaka za tebe. Jasan je to znak da mu značiš, posebice ako rečenice započinje s 'mi'.

Image
Foto: Unsplash

Znače mu tvoji uspjesi

Muškarac kojemu je stalo slavit će tvoje uspjehe kao tvoje. Poticat će te u naumima i neće te sputavati. Važno mu je da si ti sretna i da oboje zajedno rastete. To je sjajno – divno je imati osobu koja ti je velika podrška.

Image
Foto: Profimedia.hr

Partneri ste, ali i prijatelji

Da bi veza bila uspješna, potrebno je razumijevanje, poštovanje, zdrava komunikacija i, naravno, privlačnost. I dok frajeri u usputnim odnosima gledaju samo seks te ih uglavnom ne zanimaju detalji iz tvog života, muškarci kojima je stalo žele ti biti i prijatelji i partneri. Da, seks vam je dobar i ondje ste kompatibilni, no zajedno ste jer uživate u međusobnom društvu, imate povjerenja i super se slažete. Nađeš li osobu s kojom se osjećaš ugodno 'u krevetu' i izvan njega, cijeni to. Radi se o potencijalnom partneru na duge staze.

Image
Foto: Pexels

Čini sve da se osjećaš voljeno

Frajer kojemu značiš ne samo da ti govori da mu se sviđaš, već to i pokazuje. Voli te i kad si sretna i kad si tužna i učinit će sve da oboje budete sretni. Voli te u svim izdanjima. Toliko mu se sviđaš da s tobom 'kuje' planove za budućnost jer želi da zajednički koračate kroz život. Pred njim možeš biti baš takva kakva jesi i to je divno. Držimo ti palčeve da takvu osobu čim duže zadržiš uz sebe. I da mu vraćaš uzajamno jer veza može opstati jedino zajedničkim trudom.

Image
Foto: Unsplash