Onaj pravi i u krevetu

Intimno savršenstvo: Znakovi da je ON tvoja seksualna srodna duša

Seks je najintimnije iskustvo dvoje ljudi, njime iskazujemo svoju ranjivost i najdublji osjećaj prema partneru, a s nekim partnerima razvijamo poseban, duboki odnos, koji se čini gotovo nestvaran

pexels-edward-eyer-1247746.jpg
Foto: Pexels

Mnoge od nas proživjele su u životu veze s različitim muškarcima, a sve su imale jednu zajedničku stvar: u početku je sve išlo kao u bajci. Svidio ti se zgodan frajer koji se činio kao stvoren za tebe, leptirići u trbuhu su divljali, izlazili ste, družili se, a i seks je na početku bio sjajan. Sve dok nisi shvatila da onaj gospodin savršeni s početka priče više i nije toliko savršen, barem ne za tebe. Seks je postao sve rjeđi i sve lošiji, balon strasti se ispuhao, a interes je nestao.

Image
Ah, ta ljubav

'Onaj pravi': 6 znakova koji otkrivaju da si pronašla idealnog partnera

Iako kažu da nije sve u seksu, moramo biti iskrene same sa sobom i priznati da puno toga je. Seks je najintimnije iskustvo dvoje ljudi, njime iskazujemo svoju ranjivost i najdublji osjećaj prema partneru, a s nekim partnerima razvijamo poseban, duboki odnos, koji se čini gotovo nestvaran. S njima je seks fantazija, a razina emocionalne povezanosti čini se magična i nerealna. S takvim muškarcem dijeliš svoje najdublje fizičke i psihičke osjećaje.

shimmer fallback

Ako imaš partnera s kojim se savršeno podudaraš emocionalno i fizički, možda si prava sretnica, a kako bi bila sigurna da je ON taj, donosimo ti znakove da si pronašla muškarca koji je tvoja seksualna srodna duša.

Sve je prirodno

Početna nespretnost normalna je pojava u seksu između mladih parova. Seks je čin koji ogoli čovjeka u prenesenom značenju i doslovno. Muškarac koji je tvoja srodna duša ni u jednom trenutku (ma koliko neugodan bio) neće učiniti da se osjećaš nelagodno. S njim ćeš se osjećati ugodno i bit ćeš puna samopouzdanja jer znaš da će baš svaki događaj, pa i onaj najneugodniji, završiti s osmijehom na licu. Potrudit će se da budeš zadovoljena i sretna, a to će činiti obasipajući te komplimentima što će pozitivno utjecati na tvoje seksualno raspoloženje.

shimmer fallback

Pomaže ti da prihvatiš samu sebe

Mnoge žene se hrvaju sa seksualnim maštarijama koje su sasvim normalna i prirodna stvar, ali jako se teško otvaraju pred svojim muškarcima misleći da je to nešto sramotno. Seks je još uvijek tabu u mnogim kulturama i ovakvo ponašanje nije čudno, ali nije prirodno. Seks je prirodan kao i seksualne želje, a tvoj muškarac iz snova dat će sve od sebe da iz tebe izvuče tvoje najskrivenije maštarije i pruži ti nezaboravnu noć (ili dan, khm).

shimmer fallback

Često eksperimentirate

Partner koji je tvoja srodna duša učinit će sve da budeš maksimalno opuštena i zadovoljna sama sa sobom da će seksualni naboj između vas biti toliko jak da ćeš se samo prepustiti svojim prirodnim nagonima i najdubljim, najiskrenijim maštarijama. Isprobavanje novih stvari odjednom će se činiti toliko jednostavnim i zanimljivim.

shimmer fallback

Prepoznaješ njegov prirodan miris

Seks bi trebao biti prava poslastica za sva osjetila, a ti ga upravo tako proživljavaš - razvili ste dubok fizički i emocionalni odnos, toliko dubok da prepoznaješ miris svog dragog, i ne to nije miris parfema nego prirodni miris tvog muškarca. Ponekad je samo taj miris dovoljan da se oboje upustite u još jednu nezaboravnu ljubavnu seansu.

shimmer fallback

Povezani ste na duhovnoj razini

Jednostavan dodir tvog muškarca na tebe ostavlja tako dubok osjećaj da se cijela naježiš, a poljubac te tjera da zatvoriš oči i doslovno živiš bajkovit trenutak kakav do sada nisi osjetila. Ovo nije samo jednostavno zadovoljavanje fizičkih potreba nego iskustvo za cijelo tijelo i duh.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.