Želiš isprobati vruće igre pod tušem? Evo trikova za maksimalni užitak

Iako može djelovati nespretno, seks pod tušem ili u kadi može biti iznimno ugodan i uzbudljiv. Donosimo ti ideje kako da u njemu još više uživaš

Želiš isprobati vruće igre pod tušem? Evo trikova za maksimalni užitak

Seks pod tušem je nešto o čemu svi maštaju, ali rijetko kome pođe za rukom da ga pravilno i s mnogo užitka izvede. Različite visine, klizave površine, voda i para mogu otežati uživanje u seksu pod tušem, pa je bitno znati par malih trikova koji dovode do velikog uspjeha. Kada jednom savladaš osnove seksa po tušem, garantiramo da ćeš se sjajno provesti.

Image

Divlje i lude seks poze za koje još niste čuli

Evo što sve trebaš znati i učiniti kako bi i ti i tvoj partner tijekom tuširanja i vođenja ljubavi maksimalno uživali.

Neka prvo uživa u pogledu

Ako želiš svog partnera totalno izludjeti, neka prvo uživa u pogledu na tebe kako se tuširaš. Naime, jedina erotičnija stvar od golog tijela je mokro žensko tijelo, a muški mozak je toga itekako svjestan. Zato ti prva uđi u kadu ili tuš kabinu, a njega posjedni nasuprot sebi, kako bi imao dobar pogled.  
Senzualno se tuširaj i sapunaj, kako bi u njemu probudila požudu. Kada primijetiš da više ne može izdržati, pozovi ga k sebi i tek tada se bacite u pravu akciju. Tijekom običnog seksa žene rijetko puštaju muškarcima da doista uživaju u pogledu na njihovo tijelo, pa će ovakav tretman svakom muškarcu biti prava poslastica.via Giphy

Pomno odaberite pozu

Odabir poze za seks pod tušem nije najjednostavniji, jer iako nam u filmovima mnoge vratolomne poze djeluju sjajno, u stvarnom ih je životu ponekad teško provesti u praksu. Napustite stoga bilo koju ideju o pozama u kojima bi se netko mogao ozlijediti i igrajte na sigurno – ali jednako seksi. Najomiljenija i najpraktičnija poza za seks pod tušem definitivno je stojeće varijacija slavnog doggy stylea. Dakle, on neka stane iza tebe i stisne te uz zid ili staklo tuš kabine. Neka voda teče po vama dok vodite ljubav. Reci mu da te čvrsto primi za bokove kako bi penetracija bila što dublja.

Ne zaboravi na lubrikant

Možda misliš da ti je lubrikant u kadi ili pod tušem nepotreban, ali lubrikant prilikom seksa u kadi zapravo je krajnje potreban, jer voda isušuje vaginu, pa joj je potrebna dodatna lubrikacija za udoban seks. Odaberi stoga lubrikant na bazi silikona koji je vodootporan i bez puno muke se prepusti strastima u kupaonici. 

Oralno zadovoljstvo

Oralni seks u kadi ili pod tušem može postati omiljeni dio tvoje svakodnevice.  Nema muškarca kojem se ne bi svidjela ideja o takvom dodatku jutarnjem tuširanju. S druge strane, i za žene je ideja oralnog seksa pod tušem ili u kadi odlična jer se mogu opustiti i ne brinuti zbog svojih intimnih mirisa. Opcija oralnog seksa pod vodom ujedno je i najčišća verzija ovog načina zadovoljavanja te jamči potpuni užitak.

Spusti se na koljena

Kada i tuš su odlična mjesta za produženu predigru, a glava tuša može poslužiti kao idealno sredstvo za prljave seksi igrice. Jedna od ideja koju bi svakako trebala iskoristiti želiš li seks pod tušem podignuti na višu razinu je i ona o tome da se spustiš na sve četiri te svom partneru daš da ti tušem prelazi preko cijelog donjeg dijela tijela.

Mlaz vode po stražnjici će tebe uzbuditi fizički, a njemu će biti dovoljan i sam pogled pa da poludi od požude. Istovremeno, dok te on „masira“ tušem, ti se možeš pozabaviti njegovim privatnim dijelovima i priuštiti mu tuširanje za pamćenje.