Muška priznanja

Ljubav nema garanciju: Zašto varaju muškarci koji su u dobroj vezi?

Postoje brojni razlozi zbog kojih partner može zastraniti, a prevare se ne događaju samo u disfunkcionalnim vezama. Zato, čak i ako si sretna s njim, to ne znači da je vaša veza 'otporna na metke'

profimedia-0264925131.jpg
Foto: profimedia.hr

Svima nam je jasno da loše veze, one u kojima partneri ne osjećaju zadovoljstvo ili su čak duboko nesretni, mogu biti poticaj na varanje – ljudski je tražiti sreću pa ako je nema pod vlastitim krovom, moguće je da ćemo je potražiti u tuđoj postelji. No, sigurno znaš barem jedan slučaj – a možda si i sama imala neku takvu nesretnu ljubavnu priču – gdje se partner odlučio na prevaru iako je doma, tako reći, imao sve. Kako je moguće da ljudi varaju čak i onda kad su u sretnim i stabilnim vezama koje naoko zadovoljavaju sve njihove potrebe?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Budi spremna

Veza pred prekidom: Ovi znakovi pokazuju da bi te partner mogao ostaviti

Psiholozi se uglavnom slažu oko toga da je jedan od glavnih razloga za prevaru u takvoj situaciji što osobe u toj vezi zapravo nisu bile jedna za drugu. Ipak, nas je zanimalo što na ovo imaju reći sami muškarci.

shimmer fallback

Na Redditu je nekoliko njih odlučilo otvoriti dušu i sa svima nama podijeliti što ih je natjeralo na varanje u njihovoj prošloj vezi. Ne iznenađuje nas što se većina njihovih odgovora može sažeti u dvije riječi: komplicirano je. Ali, ako brineš da bi tvoj partner mogao imati aferu i želiš znati koji su dublji razlozi za prevaru u dobroj vezi, i to iz muške perspektive, svakako čitaj dalje:

POGLEDAJ VIDEO: Martina je zbog ljubavi doselila u Hrvatskoj i pokrenula vlastiti biznis

1/6
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.