Začini seksualni život

Vrijeme je za vruće fantazije, a ove svakako vrijedi isprobati

Igrice u krevetu nikako ne bi trebala preskočiti, a ako trebaš inspiracije nastavi čitati

we-vibe-wow-tech-Yctkj1CmGRw-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Svi imamo neke seksualne fantazije koje se ponekad sramimo priznati, a još manje isprobati. Vrijeme je da se prepustiš užitku i počneš malo više eksperimentirati. Bilo da si u braku, u vezi ili samo tražiš zabavnu avanturu, postoji nekoliko fantazija o kojima mnogi maštaju, a sada je pravi trenutak da ih isprobaš.

Image
Zabavi se

Tražiš načine kako začiniti seksualni život? Uz ove igračke

Seks je i danas poprilično tabu tema o kojoj ne pričaju svi rado, a još je manje onih koji se svojim najluđim fantazijama mogu potpuno prepustiti. Većina žena se i dalje stidi pričati o takvim idejama, iako im možda često zaokupljaju maštu. Ovo je tvoj znak da otpustiš stid i sram i prepustiš se novitetima u spavaćoj sobi - ili izvan nje.

Pronašle smo nekoliko seksualnih fantazija o kojima maštaju mnogi, a oni koji su ih isprobali imaju samo riječi hvale. Opusti se i prepusti se je sve što imamo za reći.

Međusobno se gledajte dok se samozadovoljavate

Ako nikada prije nisi gledala partnera kako se samozadovoljava, ovo je tvoj poticaj da to i napraviš te pri tome uživaš i sama. Možda će se na početku činiti malo neugodno, ali nakon nekog vremena oboje ćete u tom uživati, a možda i otkriti neke nove stvari u kojima uživate.

Trojac

Seks u troje je jedna od najčešćih fantazija kojoj se većina ljudi boji prepustiti. Sama ideja treće osobe može biti vrlo primamljujuća, ali ju je ponekad teško pronaći. No prije nego što se odvažiš na ovako što, važno je o svemu popričati s partnerom i u priču uvesti osobu koja odgovara oboma.

Seks u prirodi

Tko nije zaintrigiran unijeti malo uzbuđenja zbog nečega što nije u potpunosti legalno? Seks u prirodi jednako je uzbudljiv koliko i 'opasan' jer uvijek postoji opcija da vas netko vidi. Ta opasnost može te dodatno uzbuditi. Ako nemaš iskustva sa seksom u prirodi, počni na mnogo zabačenijim mjestima i polako napreduj prema onim 'opasnijim'.

Roleplay ili igranje uloga

Oduvijek si maštala upustiti se u seksualne igrice s vatrogascem ili srednjovjekovnim vitezom? Zašto to sada ne bi i napravila. Podijeli uloge s partnerom i barem na jedan dan se pravite da ste poputno druge osobe. Ova fantazija zahtjeva malo pripreme, a ako nisi jako maštovita, poslužit će i nekoliko strateških pomagala.

Lizanje njegovih bradavica

Obično su ženske bradavice te koje su predmet seksualnih fantazija, ali mnogi muškarci zapravo žele da žena isto učini za njega, ali to često zadrže za sebe. Idući put iznenadi partnera s novim potezom i gledaj kako uzdiše od zadovoljstva.

Pljeska po guzi

Nekada su pljeske po guzi značile da smo napravile nešto loše, no u odraslim godinama mogu biti vrlo stimulirajuće. Strateška pljeska po guzi može biti vrlo senzualna ako se izvede u pravom trenutku i na pravi način.

Povez za oči

Ako želiš probati nešto novo i uzbudljivo, povez za oči je svakako najjednostavnije mjesto za početi. Ovaj mali komad tkanine može potpuno promijeniti seksualno iskustvo i učiniti ga misterioznijim i punim iznenađenja.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.