Veći užitak

Vodič za njega: Najbolje poze za dublju penetraciju

Seks je zabavan i relaksira, a osim toga muškarca i ženu povezuje na poseban način. Pojačava intimnost i osjećaj ljubavi zbog toga je važno da se par dublje poveže tijekom seksa. Sve je to moguće učiniti i na fizičkoj razini

BeFunky-collage (9).jpg
Foto: Unsplash
Play logo

Je li te ikada tvoja partnerica tijekom seksa pitala "možeš li ići još dublje?" Duboka penetracija može biti jako ugodna, ali i jako uzbuđujuća za sve uključene. Žena će osjećati intenzivan užitak i ispunjenost, a muškarac će se također osjećati posebno uzbuđeno.

Play logo
Image
Ljubavni život

Izabrali muškarci: 7 intimnih poza koje frajeri preferiraju

No postoji i psihološki faktor koji se povezuje s dubokom penetracijom - postoji nešto izuzetno posebno kada si u potpuno i duboko spojen s drugom osobom. Dva tijela stapaju se u jedno što stvara nevjerojatan osjećaj intimnosti (ali bez riječi). A znamo da svaki par želi osjećati duboku intimnost.

No neki položaji u seksu posebno su pogodni za duboku penetraciju i ako tvoja partnerica želi da ideš "još dublje" onda češće trebate prakticirati sljedeće položaje.

'Flatiron'

Tražiš posebno ugodan položaj za sebe i partnericu? Onda žena treba leći na trbuh, a kukovi joj trebaju biti blago podignuti. Dovoljno je staviti jastuk ispod njezinog trbuha. Muškarac zatim legne iznad žene, ali ne potpuno nego gornji dio tijela drži na rukama. Žena će osjetiti muškarčevu težinu, ali će opet biti slobodna. Ovo je jedan o najboljih položaja za dublju penetraciju, a oboje će lako postići orgazam.

Play logo
shimmer fallback

Sretna poza

Žena leži na leđima, noge podigne u zrak, a zatim rukama primi prste. Noge bi joj trebale biti malo dalje od ramena da bi ova poza bila najuzbudljivija. Muškarac će tako moći duboko penetrirati, ali će imati i slobodne ruke. Jednom rukom može stimulirati klitoris, a drugom držati ženine noge kako bi je podržao. Možda se ova poza ne čini laganom, ali je jako uzbudljiva i omogućava duboku penetraciju.

shimmer fallback

Noge na ramenima

Još jedna poza u kojoj žena leži na leđima. No u ovoj pozi će noge staviti na njegova ramena, a tijelo bi joj trebalo biti pod kutom od 90 stupnjeva. Na ovaj način muškarac će moći biti duboko u tijelu žene. No ako žena ne osjeti jako uzbuđenje, muškarac može uhvatiti njezinu stražnjicu i zdjelicu podići prema gore i sebi. Naravno uvijek je dobro komunicirati kako bi se pronašla idealna poza za oboje.

shimmer fallback

Perec

Malo drugačija poza u kojoj žena leži na boku i legne na lijevu stranu. Muškarac klekne iznad žene, jedna je noga ispod njegovog tijela dok je desna noga omotana oko njegovog struka. Tako muškarac ima potpuni pristup njezinim intimnim dijelovima tijela. Na ovaj način može duboko ući u ženu i zaista nema ograničenja.

Play logo
shimmer fallback

Kolica

Zašto ne biste malo promijenili perspektivu? Muškarac se treba sjesti na rub kreveta, a zatim žena treba okrenuti glavu prema podu i držati se na rukama (gleda u pod). Njezin noge stajat će oko muškarčevog struka. Muškarac treba držati ženu za bokove i zatim penetrirati. Ova poza može biti zahtjevna za oba partnera, ali muškarac može držati ženino tijelo dok se ona drži na rukama.

shimmer fallback

Žlica

Vrlo poznata poza, ali i posebna kada se radi o dubljoj penetraciji. Muškarac i žena legnu na bok, a muškarac leži iza žene. Kako bi se pojačao intenzitet treba omotati ruke oko nje i čvrsto ju držati. Ako u ovoj pozi primijetite da nema duboko penetracije, muškarac se treba malo razdvojiti i pronaći kut u kojem će vam biti najugodnije.

shimmer fallback

Misionarski položaj

Posljednji, ali ne i manje važan - klasična misionarska poza. Žena leži na leđima, muškarac je iznad nje i gledaju se u oči. Ovo je položaj u kojem je vrlo lako ostvariti intimnost uz ljubljenje i kontakt očima. Ako ste oboje zadovoljni ovom pozom nemojte ništa mijenjati nego samo uživajte.

Play logo
shimmer fallback
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.