Što žene (ne) vole

Vodič za muškarce: Šest stvari koje najviše odbijaju svaku ženu

Postoje neke stvari kod muškaraca na koje će svaka žena pasti i koje će ju na prvu osvojiti, isto kao što postoje stvari koje će ju odmah odbiti

profimedia-0148443913.jpg
Foto: Profimedia.hr

Jednako kao što svaka slobodna žena želi s vremena na vrijeme osvojiti nekog muškarca, tako je i glavni cilj svakog samca osvojiti ženu. Bilo da se radi o večernjem izlasku u bar ili klub gdje se nadaju da će konačno upoznati ženu koja bi im mogla postati partnerica ili žena ili pak o druženju s prijateljima na kojem će biti prisutne i osobe suprotnog spola, uvijek je dobro imati neki as u rukavu.

Image
Samo opušteno

Mala škola flerta: 6 zlatnih pravila s kojima ćeš ga osvojiti (ili on tebe)

Postoje neki savjeti za flertanje na koje će žene odmah pasti, no jednako tako, koliko god muškarac bio šarmantan, privlačan i duhovit, postoje neke stvari koje će žene odbiti u startu i nakon kojih više neće imati šansi kod nje. Dakle, savjeti za sve muškarce koje valja imati na umu - ovo je šest stvari koje će najviše od svega odbiti svaku ženu, od lošeg zadaha do previše parfema.

Opijanje

U pravom okruženju, u redu je malo izmaknuti kontroli, recimo na momačkoj večeri prijatelja ili u privatnosti vlastitog doma. Ali ako se nadaš da ćeš u izlasku pronaći ženu koju želiš osvojiti, nemoj pretjerati - popij pivo ili dva. Postoji razlog zašto žene ne trče u zagrljaj pijanim muškarcima, a blebetanje, šepanje i padanje s nogu definitivno nisu osobine koje žene traže kod muškaraca.

Image

Negativnost

Dobronamjerna šala ili nevino zadirkivanje može biti slatko, no važno je pripaziti da ne prijeđeš granicu. Kad tek upoznaš ženu, drži se podalje od šaljivih uvreda i samo budi drag i šarmantan. Nemoj čak ni druge kritizirati jer negativni komentari - kome god da su upućeni - jednostavno će ostaviti negativan dojam.

Image

Nemaštovitost

Kada je u pitanju flert i zavođenje, izbjegavaj one fraze koje su klišej i koje će joj samo pokazati da ti nedostaje mašte, kreativnosti i romantike. Žene znaju da postoje neke rečenice i fraze koje frajeri najčešće koriste i to ih nikako ne privlači, a najbolji način da joj pristupiš je da budeš iskren i da djeluješ zainteresirano - bez tih nemaštovitih fraza koje će ti samo odmoći.

Image

Previše parfema

Muškarci bi trebali dobro mirisati, a žene to itekako privlači. Kolonjska voda lijepog mirisa, losion poslije brijanja, dezodorans ili dobar parfem privući će svaku ženu, ali ako pretjeraš, jednako tako možeš ju i odbiti. Imaj to na umu prije idućeg spoja ili izlaska na kojem se nadaš da ćeš upoznati nekoga - nemoj pretjerati s parfemom.

Image

Psovanje

Psovanje i ružne riječi koje izlaze iz nečijih usta ne ostavljaju dobar prvi dojam. Iako je istina da se i većini žena može omaknuti koja psovka, nije nimalo privlačno biti u društvu muškarca koji konstantno psuje.

Image

Loš zadah

Još jedna stvar koja žene itekako odbija je loš zadah iz muškarčevih usta. Oralna higijena vrlo je važna i to svatko zna, a prljavi zubi, ispucale usne i neugodan zadah iz usta će je sigurno otjerati. Zato je važno da sa sobom uvijek nosiš žvakaće gume ili bombone kako bi u svakom trenutku bio siguran da nemaš loš zadah.

Image